CULTURE

/

Στις 10 Απριλίου στο Ιντεάλ η Κινηματογραφική Λέσχη Πάτρας φέρνει τις ταινίες του Φεστιβάλ της Δράμας

Μαρτάτος Tάκης
Κοινοποίηση
Tweet

Ανάμεσα τους αναμένεται να είναι και το φιλμ που πήρε το κορυφαίο βραβείο, το "Χαμομήλι" του 23χρονου Νεριτάν Ζιντζιρία

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η Κινηματογραφική Λέσχη της Πάτρας θα φιλοξενήσει τις ταινίες του τελευταίου Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους της Δράμας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, η εκδήλωση για τα φιλμ του 35ου Φεστιβάλ της Δράμας που διεξήχθη από τις 17 έως και τις 22 Σεπτεμβρίου 2012, θα λάβει χώρα την Τετάρτη 10 Απριλίου 2013 στην αίθουσα του Ιντεάλ στην Αγίου Νικολάου.

Παρών αναμένεται να είναι και ο Πατρινής καταγωγής καλλιτεχνικός διευθυντής του Φεστιβάλ της Δράμας, Αντώνης Παπαδόπουλος, ο οποίος είναι σκηνοθέτης.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Culture