ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Για τις αλλεργίες θα μιλήσει στο Πνευματικό κέντρο του ναού του Αγ. Ανδρέα Πατρών, ο Παναγιώτης Γκούμας

Κοινοποίηση
Tweet

Η ομιλία θα γίνει σήμερα στις 18.00

Μία ενδιαφέρουσα ομιλία θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013 στις 18.00 στο πνευματικό κέντρο της ενορίας του Αγίου Ανδρέα στην Πάτρα στην οδό Ευμήλου 2β στο πλαίσιο των ομιλιών για θέματα αγωγής υγείας.

Ο Παναγιώτης Γκούμας, διευθυντής της Ωτορινολαρυγγολογικής κλινικής της ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών έχει προσκληθεί να αναπτύξει το θέμα «Αλλεργίες στην ΩΡΛ».

Τον κ. Γκούμα που ως γνωστό έχει διατελέσει και Διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας, θα προλογίσει ο προιστάμενος του ιερού ναού του Αγίου Ανδρέα, πρωτοπρεσβύτερος π. Νικόλαος Σκιαδαρέσης.

Ο ιατρός Παναγιώτης Γκούμας πριν από τρία χρόνια ανακηρύχθηκε και επίτιμος Διδάκτωρ του Ιατρικού Πανεπιστημίου Plovdiv της Φιλιππούπολης στη Βουλγαρία.

Στο μεταξύ απόψε στις 19.00 στο πνευματικό κέντρο της ενορίας του Αγίου Νικολάου στην Πάτρα στην οδό Μητροπολίτου Παρθενίου, θα μιλήσει ο εφημέριος του ιερού ναού των Αγίων Αποστόλων Πάτρας πρωτοπρεσβύτερος π. Ευάγγελος Πριγκηπάκης με θέμα τη σημασία της Δευτέρας Παρουσίας του Ιησού Χριστού.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις