Από το εστιατόριο «Δροσερικό»
Το Εστιατόριο «Δροσερικό» και το καταστημα Βιολογικών Προϊόντων «αγριλι» συνδιοργανώνουν το Εργαστήρι για τη φυσική και ενεργειακή επίδραση της τροφής. Από τον Shiraz Jamal, κλασσικό ομοιοπαθητικό, ειδικευμένο στη «Διατροφή ολικής αξίας».Το Σάββατο 29 Μαῒου 2010 Ώρα: 14.30 - 21.00, στο Εστιατόριο Δροσερικό Παραλία Αραχωβιτίκων.Δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα:2610 931500, 6985127806. Εργαστήρι γία τη φυσική και Ενεργειακή Επίδραση της τροφής. η διατροφή μας γενικά έχει υποβαθμιστεί στο να είναι μόνο μια ποσοτική διαδικασία. σήμερα, ως επί το πλείστον, ενδιαφερόμαστε για τα συστατικά των τροφίμων, όπως λιπαρά, υδατάνθρακες, πρωτεῒνες, βιταμίνες, καθώς επίσης και για τις θερμίδες. Πιστεύουμε οτι η διατροφή μας είναι μόνο μια φυσικο-χημική πορεία των συστατικών, που η δράση τους εμπλουτίζει το αίμα μας, τα ζωτικά όργανά μας, τα κόκκαλά μας με τα συστατικά που χρειάζονται για να παραμείνουμε στη ζωή. Το εργαστήρι σκοπεύει να ρίξει φως στη κοσμοθεωρία και στην πνευματική επίδραση που υπάρχει πίσω από την καθημερινή διαδικασία της λήψης τροφής. Δεν τρώμε μόνο για να θρέψουμε και να διατηρήσουμε το σώμα μας, αλλά μέσω της διατροφής μας επηρεάζουμε το συνειδητό και το πνεύμα μας για να υπηρετήσουμε τον ανώτερο σκοπό της υπαρξής μας.
το Εργαστήρι Αποτελείται Από τρία μέρη:
α. Θεωρία
β. Παρασκευή φαγητών
γ. Απόλαυση των πιάτων
που θα παρασκευαστούν
Ο Shiraz Jamal είναι κλασσικός ομοιοπαθητικός και ψυχοθεραπευτής. Είναι ίνδικής καταγωγής και γεννήθηκε στο Nairobi της Κένυας. μεγάλωσε στην Αγγλία όπου και έκανε τις σπουδές του. Είναι τελειόφοιτος του Πανεπιστημίου του Cardiff/Wales με τον
τίτλο Electronic Engineer. η πνευματική του αναζήτηση τον οδήγησε στην γερμανία όπου έζησε πολλά χρόνια μέχρι την μετοίκηση του στην Ελλάδα. Σπούδασε στο Φράϊμπουργκ κλασσική ομοιοπαθητική και ψυχοθεραπεία. Εμβάθυνε τις μελέτες του στην πνευματική επιστήμη της ανθρωποσοφίας του Rudolf Steiner και ιδιαίτερα μελέτησε την παιδαγωγική της ανθρωποσοφίας (Waldorf) καθώς επίσης και τις αρχές της βιοδυναμικής καλλιέργειας. Ήταν σύμβουλος μια οικογένειας καλλιεργητών, οι οποίοι μετέβαλαν την συμβατική καλλιέργεια των προϊόντων τους σε βιοδυναμική. τους καθοδήγησε στην προετοιμασία των βιοδυναμικών παρασκευασμάτων για
την καλλιέργεια. Η γνωριμία του με τον οδοντίατρο Dr. Schnitzer τον οδήγησε στην «Διατροφή ολικής αξίας». Πρόκειται για την πρωτεύουσα και κεντρική σημασία της διατροφής με τα δημητριακά. κατά την πολυετή επαγγελματική του δράση σαν κλασσικός ομοιοπαθητικός συμβουλεύει τους ασθενείς του για τη σημασία μιας υγειούς διατροφής και τη συμβολή της στο να επανακτήσουν την υγεία τους. Διετέλεσε λέκτορας στο λαϊκό Πανεπιστήμιο και παρέδωσε σεμινάρια με θέμα την χρήση της ομοιοπαθητικής καθώς επίσης και της σωστής διατροφής.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr