ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αχαΐα: 30.000 νόμιμοι ξένοι - Οι περισσότεροι από την Αλβανία

Κοινοποίηση
Tweet

Με το νέο νόμο πολλοί ίσως αναγκαστούν να φύγουν

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή της η Διεύθυνση Αλλοδαπών της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου - Δυτικής Ελλάδος και Ιονίων Νήσων, στην Αχαΐα ζουν νόμιμα 30.000 αλλοδαποί, εκ των οποίων οι 9 με 10.000 στην Πάτρα.

Από τις 9 με 10.000, οι 5.000 έχουν διάφορες εκκρεμότητες, ενώ οι υπόλοιποι όλα τα δικαιολογητικά.

Οι Αλβανοί, σήμερα, αποτελούν το μεγαλύτερο κομμάτι (ποσοστό 60 - 70%) αλλά πια υπάρχουν αλλοδαποί από Πακιστάν, Μπαγκλαντες, Συρία Μολδαβία Λευκορωσία, Ουκρανία, Ρωσία, και άλλες χώρες της Αφρικής.

Ωστόσο με το νέο νόμο πολλοί ίσως αναγκαστούν και φύγουν λόγω της αύξησης της ανεργίας και θα είναι δύσκολο να καλυφθούν οι προϋποθέσεις, που ισχύουν σήμερα για ένσημα και ετήσιο εισόδημα.

 

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις