SPORTS

/

Βόλεϊ: Φινάλε με ήττα για την Παναχαϊκή 3-0 σετ από τη Μλάντι Ράντικ

Κοινοποίηση
Tweet

Οι αθλητές του Άρη Αγγελόπουλου ολοκλήρωσαν την παρουσία τους στη Σερβία

Με ήττα ολοκλήρωσε την παρουσία της στη Σερβία η Παναχαϊκή, η οποία έχασε με 3-0 σετ από την Μλάντι Ράντικ. Αυτό ήταν το τελευταίο παιχνίδι των "κοκκινόμαυρων" στο Βελιγράδι, οι οποίοι είχαν τρεις ήττες σε ισάριθμους αγώνες αλλά επιστρέφουν στην Πάτρα κερδισμένοι σε εμπειρίες.

Επίσης ο Άρης Αγγελόπουλος είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει τους αθλητές του, έτσι ώστε όποιες αδυναμίες διέκρινε σε αυτά τα δυνατά φιλικά να τις δουλέψουν εν όψει της έναρξης  του πρωταθλήματος.

Τα σετ: 29-27, 25-18, 25-23.

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ (Αγγελόπουλος): Ν. Ρουμελιώτης, Αγγελόπουλος Βλαχοστάθης, Π. Ρουμελιώτης, Ντονάς, Μ. Ρουμελιώτης, λίμπερο ο Βανταράκης, Πεφάνης, Μούρτζης, Γεωργακόπουλος, Χρηστιάς, Διονυσόπουλος.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Sports