ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Το ‘ριξε έξω η Αλέκα στη συναυλία του Λάκη Παπαδόπουλου

Κοινοποίηση
Tweet

Η Γ.Γ. του ΚΚΕ διέκοψε για λίγο τον προεκλογικό αγώνα

Καλός ο προεκλογικός αγώνας αλλά να ξεσκάμε και λίγο…Έτσι φαίνεται πως το σκέφτηκε η Γ.Γ.του ΚΚΕ εξ΄ου και χθες βράδυ είπε να  το ρίξει έξω παρακολουθώντας  την επετειακή συναυλία του Λάκη Παπαδόπουλου  με την συμμετοχή πολλών καλλιτεχνών, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.

Την  διακριτική παρουσία της κας Παπαρήγα αρχικά  αντελήφθησαν μόνο όσοι κάθονταν κοντά της. Οι  υπόλοιποι θεατές την πήραν είδηση όταν ο Λάκης Παπαδόπουλος επιχείρησε να… λογοκρίνει τον  πιπεράτο Γιάννη Ζουγανέλη.

«Γιάννη μίλα όμορφα, είναι εδώ η Αλέκα Παπαρήγα», χρειάστηκε να του πει δύο φορές μη και του ξεφύγει τίποτα βαρύ. Ο ίδιος ο Λάκης Παπαδόπουλο δήλωσε ότι η κα Παπαρήγα τον τιμά με την παρουσία της υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι «σημασία δεν έχουν τα κόμματα αλλά ο ελληνισμός» και ότι «το ΚΚΕ είναι τουλάχιστον σταθερό στις απόψεις του».

Δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε κατά πόσο στην «Γυριστρούλα» του Λάκη που τραγούδησαν οι Ονιράμα ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του συγκροτήματος να σηκωθεί με τα χέρια ψηλά, «γυριστρούλα» πάντως αποδείχτηκε αφού  αποχώρησε  από την Τεχνόπολη συνοδευόμενη από τους ανθρώπους της ασφαλείας της λίγο πριν τη μία μετά τα μεσάνυχτα κι αφού απόλαυσε επί σκηνής, την μοναδική  Αρλέτα.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις