CULTURE

/

Πάτρα: Στην τελική ευθεία οι εργασίες της «Carnaval-Area 2012»

Κοινοποίηση
Tweet

Θα λειτουργήσει στη λιμενική ζώνη της Πάτρας

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι εργασίες της «Carnaval-Area 2012» που θα λειτουργήσει στη λιμενική ζώνη της Πάτρας κατά τη διάρκεια της καρναβαλικής περιόδου. Οι ρυθμοί είναι πυρετώδεις ενώ ήδη η «Carnaval-Area 2012» αποτελεί σημείο συνάντησης τοπικών δημιουργών, που έχουν συνδέσει το όνομά τους με την εικαστική πλευρά του Καρναβαλιού, αρχής γενομένης από τον Δημήτρη Βούρτση και τον Γιώργο Μπογδανόπουλο, οι οποίοι  δίνουν το παρών με «Το τελευταίο βλέμμα του Καρνάβαλου».

Δεκαέξι φωτογράφοι, τρία ντοκιμαντέρ με την υπογραφή του Παναγιώτη Φαφούτη, και πολλοί ακόμη καλλιτέχνες συμμετέχουν στην «Carnaval-Area 2012».

Όσον αφορά τις φωτογραφίες και το υλικό βίντεο που θα προβληθούν είναι σαφές ότι δεν θα χρησιμοποιηθεί χωρίς την έγκριση των δημιουργών τους και των πληρωμάτων του «Κρυμμένου Θησαυρού», όπου αυτά εμφανίζονται.

Την καλλιτεχνική επιμέλεια του χώρου έχει ο Φώτης Στεργίου.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Culture