Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

WELL BEING

/

MALLIORIS VITAMINS: Η πατρινή επιχείρηση βιταμινών και φυσικών προϊόντων εγγυάται αναζωογόνηση σε προνομιακές τιμές

MALLIORIS VITAMINS: Η πατρινή επιχείρηση...

Τόνωση και ευεξία κόντρα στο άγχος και τη δύσκολη ρουτίνα

"Αλλάξτε σελίδα" στις καθημερινές σας δυνάμεις: Σας έχουμε πρόταση για να θωρακίσετε την υγεία σας και να τονώσετε τον οργανισμό σας, ώστε να ανταποκριθεί στις δύσκολες απαιτήσεις της απαιτητικής ρουτίνας: Η οικογενειακή επιχείρηση της Πάτρας Mallioris Vitamins, με πορεία 30 χρόνων στο χώρο των βιταμινών, των φυτικών συμπληρωμάτων και των βιολογικών τροφών εγγυάται αναζωογόνηση και ευεξία, μέσα από μια τεράστια γκάμα εξειδικευμένων προιόντων επώνυμων, αναγνωρισμένων εταιριών.

Νιώθετε αδύναμοι και κουρασμένοι; Αισθάνεστε πόνο; Με την συμβολή εναλλακτικού θεραπευτή εντός του καταστήματος αλλά και με μηχάνημα βιοσυντονισμού, που "σκανάρει" την φυσική μας κατάσταση συμπεραίνοντας τις ελλείψεις που έχει ο καθένας σε επίπεδο βιταμινών και ιχνοστοιχείων όπως και τυχόν προβλήματα που υπάρχουν, μαθαίνουμε αμέσως τί μας συμβαίνει. Ετσι, ακολουθεί συζήτηση σχετικά με τι τροφές πρέπει να καταναλώνουμε και ποιες όχι. Πέραν αυτών, προτείνονται και θεραπευτικά μηχανήματα, που μέσω συχνοτήτων "χτυπάνε" τον πόνο στο σημείο ακριβώς που υπάρχει. Για κάθε πάθηση υπάρχουν συγκεκριμένες συχνότητες, οπότε το φάσμα είναι μεγάλο.

 

Η Mallioris Vitamins μας δίνει τη δυνατότητα να αντιμετωπίσουμε το άγχος, την κόπωση, την αυπνία, το κακό κυκλοφοριακό, την υπέρταση, το διαβήτη, τη χοληστερίνη τη δυσκοιλιότητα, τις διαταραχές βάρους και διάθεσης και γενικότερα την πτώση του ανοσοποιητικού μας συστήματος.

Επιπλέον μπορούμε να ενισχύσουμε τη μνήμη και την όρασή μας καθώς και τη σεξουαλική μας ζωή και να βελτιώσουμε την όψη της επιδερμίδας, των μαλλιών και των νυχιών μας.

Βιταμίνες, μέταλλα, ιχνοστοιχεία, προβιοτικά, πολυβιταμίνες, ενεργειακοί χυμοί και ροφήματα για γυναίκες και άνδρες, γίνονται η ευεργετική «ασπίδα μας» σύμφωνα με τα σύγχρονα επιστημονικά δεδομένα.

Μάλιστα, χάρη  στη συνεργασία της Mallioris Vitamins με τις κορυφαίες εταιρείες της Ελλάδας και του εξωτερικού προτείνεται η μεγαλύτερη ποικιλία πιστοποιημένων προϊόντων σε προνομιακές τιμές.

Για κάθε απορία και απαίτηση, στο κατάστημα της Mallioris Vitamins (Βότση 26) μπορείτε να συζητήσετε με εξειδικευμένο φυσικοπαθητικό- βιοσυντονιστή ή να επικοινωνήσετε άμεσα με την επιχείρηση μέσω e-mail mailto:[email protected] ή στο τηλέφωνο   2610 275451

Στον ομώνυμο διαδικτυακό τόπο https://www.malliorisvitamins.gr/ θα βρείτε εκπτώσεις και προσφορές στα προιόντα που σας ενδιαφέρουν, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα παραγγελιών και σε είδη εκτός λίστας.

https://www.malliorisvitamins.gr/

Βότση 26 Πάτρα
[email protected]

τηλ 2610 274 451

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being