Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα: Εγκανιάστηκε στο Πολύεδρο η έκθεση "Εικονοποίηση" -ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Πάτρα: Εγκανιάστηκε στο Πολύεδρο η έκθεσ...

Μία έκθεση που συνδυάζει εικόνες και λέξεις

Μία ξεχωριστή εικαστική έκθεση με εικόνες και λέξεις & τίτλο "Εικονοποίηση", με έμπνευση την Ημέρα της Ποίησης εγκαινιάστηκε στο φιλόξενο Πολύεδρο στην οδό Κανακάρη 147 στην Πάτρα την Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019 στις 8 το βράδυ και θα διαρκέσει μέχρι τις 10 Απριλίου.

Στην έκθεση συμμετέχουν ποιητές με έργα δικά τους σε συνδυασμό με την ποίηση τους και εικαστικοί με έργα που δημιούργησαν με αφορμή την ποίηση αγαπημένων ποιητών.

Στην έκθεση συμμετέχουν οι: Βρεττός Σπύρος, Γκιμοσούλης Κωστής, Ζώη Αλεξάνδρα, Λιόντη Μέρη, Μήτρας Μιχάλης, Μισίου Ιωάννα, Νικολοπούλου Όλγα, Παπαθεοδώρου Δήμητρα, Σιγαλού Ελένη, Σιώτης Ντίνος, Σταθόπουλος Παναγιώτης, Τσακνιά Εύη, Τσάκωνα Κατερίνα, Τσιτσίγκος Κωνσταντίνος, Τσούνη Πηνελόπη, Χρυσικόπουλος Στάθης και Χυτήρης Τηλέμαχος.

Παρουσιάζονται έργα οπτικής ποίησης, Video Art, mail-art, γλυπτικής, ζωγραφικά, χαρακτικά, μικτής τεχνικής, και φωτογραφίες.

Πολλοί από τους συμμετέχοντες ήσαν στα εγκαίνια όπου η ατμόσφαιρα ήταν χαλαρή αλλά και σε τόνους που άρμοζαν στην μέρα της ποίησης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture