Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

ΑΠΟ 7/3 Η "CAPTAIN MARVEL" BΓΗΚΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑ...

ΑΠΟ 7/3 Η "CAPTAIN MARVEL" BΓΗ...

Πρωταγωνιστεί η βραβευμένη με Όσκαρ Μπρι Λάρσον

Aπό την Πέμπτη 7/3/2019 όπως θα ξέρετε, ξεκινά να προβάλλεται στη χώρα μας (και στην Πάτρα στη Βέσο Μάρε και σε 3d) η νέα πολυαναμενόμενη ταινία της Μάρβελ, που έχει μάλιστα γυναίκα υπερηρωίδα στο επίκεντρο, η «Captain Marvel» και ήδη απ’ όσο διαβάσαμε στο έγκυρο σάιτ του Entertainment Weekly, οι πρώτες εντυπώσεις και κριτικές έχουν δημοσιοποιηθεί και γενικά γίνεται ένας χαμός.

Η ταινία σε σκηνοθεσία των Anna Boden, Ryan Fleck με την Μπρι Λάρσον στον κεντρικό, πρωταγωνιστικό ρόλο, η οποία είναι μία ηθοποιός βραβευμένη με Όσκαρ α’ ρόλου για το «Δωμάτιο», αναμένεται να κάνει μεγάλη εμπορική επιτυχία τόσο στις ΗΠΑ και τον υπόλοιπο κόσμο όσο και στην χώρα μας. Τη διανέμει η Feelgood. Μέχρι στιγμής στο rotten tomatoes συγκεντρώνει 85% από 100 και πλέον κριτικές, ωστόσο στο metacritic είναι χαμηλότερα στο 67%.

Μετά τις πρώτες προβολές της ταινίας οι περισσότεροι την επαίνεσαν με τη δράση να ανεβαίνει κατακόρυφα μετά την πρώτη ώρα, ωστόσο στην πορεία άρχισαν να βγαίνουν και κριτικές με ανάμικτα σχόλια. “Η Captain Marvel δεν είναι κακή», αναφέρει ο κριτικός του Εntertainment Weekly, προσθέτοντας πως η βασική ηρωίδα δεν γνωρίζει ποια είναι και το ίδιο πρόβλημα έχει και ολόκληρη η ταινία.

Όπως περιέγραψε ο κριτικός Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στον Αlpha, οι φαν του κόμικ σύμπαντος της Μάρβελ φάνηκαν λίγο προβληματισμένοι και προκατειλημμένοι με την επιλογή της Μπρι Λάρσον. Επίσης ο γνωστός Έλληνας κριτικός επισημαίνει πως και η Λάρσον παίζει με ένα τρόπο σαν η ματιά της να ψάχνεται, να μην είναι σίγουρη που θα καταλήξει με το ρόλο και αν πράγματι της πηγαίνει να παίξει την συγκεκριμένη υπερηρωίδα.

Το IndieWire μιλά για μία μάλλον απογοητευτική ταινία ενώ οι The Los Angeles Times περιγράφουν μία ταινία διασκεδαστική με μία φρέσκια ματιά στο είδος του superhero movie.

Στο φιλμ παίζουν ακόμα οι Σάμιουελ Τζάκσον, Τζουντ Λο και η Ανέτ Μπένινγκ.

Από την Πέμπτη που η ταινία θα παίζεται και εδώ θα την δούμε και θα έχουμε άποψη κι εμείς.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture