Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Ντοκιμαντέρ για τον σπουδαίο Ίαν ΜακΚέλεν από 7 Μαρτίου στην Ελλάδα

Ντοκιμαντέρ για τον σπουδαίο Ίαν ΜακΚέλε...

Ο Άγγλος ηθοποιός τον Μάιο γίνεται 80 ετών

To ντοκιμαντέρ «McKellen: Playing The Part - Ίαν ΜακΚέλλεν: Ρόλος Ζωής», θα κυκλοφορήσει από τις 7 Μαρτίου 2019 σε επιλεγμένους κινηματογράφους στην Ελλάδα από τη Neofilms.

Βασισμένη σε μια συνέντευξη 14 ωρών,  η ταινία «Ίαν ΜακΚέλεν: Ρόλος Ζωής» είναι ένα μοναδικό ταξίδι στις σημαντικές στιγμές της ζωής του 80χρονου σήμερα Βρετανού ηθοποιού ΜακΚέλεν, από την πρώιμη παιδική ηλικία σε μια απαιτητική καριέρα που τον έθεσε υπό το φως της δημοσιότητας για το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του.

Μέσω πληθώρας φωτογραφιών  από το προσωπικό αρχείο του ΜακΚέλεν και κινηματογραφικά ανακατασκευασμένων σκηνών, γινόμαστε μάρτυρες της λάμψης αυτού του ακατέργαστου ταλέντου μέσα από την ένταση, τη διαφορετικότητα και την αφοσίωση, όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Joe Stephenson

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Eben Bolter

ΜΟΥΣΙΚΗ: Peter Gabriel

ΜΟΝΤΑΖ: Joe Stephenson, Harry Yendell

Εμφανίζονται: Ian McKellen, Scott Chambers, Luke Evans, Milo Parker, Adam Brown, Frances Barber.

Ο Ίαν ΜακΚέλεν έχει παίξει σε σημαντικές και εμπορικές ταινίες όπως ο «Άρχοντας των δαχτυλιδιών», το «X Men», ο «Ριχάρδος ο 3ος», κ.α.

Ο σκηνοθέτης Τζο Στίβενσον αποφοίτησε από την Κινηματογραφική Ακαδημία της Νέας Υόρκης σε ηλικία μόλις 17 ετών. Η πρώτη του μεγάλου μήκους ταινία ως σκηνοθέτη και παραγωγού ήταν το Chicken που κέρδισε πολλά βραβεία στο φεστιβαλικό κύκλωμα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture