Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Πάτρα: 15 καινοτόμες επιχειρηματικές προτάσεις αγροδιατροφής

Πάτρα: 15 καινοτόμες επιχειρηματικές προ...

Επιλέχθηκαν από διαγωνισμό στο πλαίσιο του έργου AgroInnoEco του προγράμματος Interreg Balkan-Mediterranean

Στο πλαίσιο του Έργου AgroInnoEco του προγράμματος Interreg Balkan-Mediterranean 2014-2020, το Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Ελλάδας, σε συνεργασία με τον Συντονιστή του έργου που είναι το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Δυτικής Ελλάδας και το Επιμελητήριο Αχαΐας, ξεκινά τη διαδικασίας προ-επώασης των 15 καινοτόμων επιχειρηματικών προτάσεων στον τομέα της αγροδιατροφής, που επιλέχθηκαν από τον διαγωνισμό που υλοποιήθηκε στο πλαίσιο του έργου.

Ο διαγωνισμός διεξήχθη ταυτόχρονα στις τέσσερις (4) περιφέρειες που συμμετέχουν στο έργο και είναι οι Αλβανία, Βουλγαρία, Κύπρος και Ελλάδα (Δυτική Ελλάδα). Σκοπός του έργου AGROINNOECO είναι να αναδειχθούν καινοτόμες επιχειρηματικές ιδέες από νέους και υφιστάμενους επιχειρηματίες, οι οποίοι μέσω μιας διαδικασίας εκπαίδευσης και δικτύωσης θα υποστηριχθούν, προκειμένου να ετοιμάσουν βιώσιμα επιχειρηματικά πλάνα.

Οι επιτυχόντες του διαγωνισμού θα ενταχθούν δωρεάν στη διαδικασία προ-επώασης (pre-incubationactivities) που αναπτύχθηκε στο πλαίσιο του έργου και μέσω μιας διαδραστικής εκπαιδευτικής και μαθησιακής εμπειρίας (training - coaching & mentoring) θα υποστηριχθούν για την ανάπτυξη ενός επιχειρηματικού σχεδίου με βάση τη δική τους επιχειρηματική ιδέα. Επιπλέον, θα υλοποιηθούν εκπαιδευτικά σεμινάρια, σε χώρο που ετοιμάστηκε ειδικά για την υλοποίηση του έργου στο Τ.Ε.Ι. Δυτικής Ελλάδας.

Παράλληλα θα έχουν τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με υφιστάμενες επιχειρήσεις θερμοκοιτίδων και λοιπούς μέντορες προκειμένου να δικτυωθούν και να διευρύνουν την καινοτόμα επιχειρηματική τους κουλτούρα.Το έργο AGROINNOECO συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΤΠΑ) και από Εθνικούς Πόρους των συμμετεχουσών χωρών του Προγράμματος Balkan Med (www.interreg-balkanmed.eu).

Για περισσότερες πληροφορίες για το event στο τηλ.: +30.210.339.2500 · 6936-850951, [email protected]

Για περισσότερες πληροφορίες για το Διαγωνισμό και το έργο στο τηλ.: +30.2610.369.225 · [email protected]

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά