Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

WELL BEING

/

Φάκελος Ομορφιά: 3 σύγχρονες θεραπείες για αψεγάδιαστη επιδερμίδα με νεανική όψη. Ανακαλύψτε τις εδώ!

Φάκελος Ομορφιά: 3 σύγχρονες θεραπείες γ...

Για όμορφο, λαμπερό & σφριγηλό δέρμα

Αγαπημένη συνήθεια όλων των γυναικών ανεξαρτήτως ηλικίας είναι το μακιγιάζ και όταν η κούραση και οι ρυθμοί της καθημερινότητας αρχίζουν να αφήνουν τα σημάδια τους στο πρόσωπο μας, τότε το μακιγιάζ γίνεται απαραίτητο!

Τι γίνεται όμως όταν το μακιγιάζ δεν αρκεί για να καλύψει τα σημάδια της κούρασης και του χρόνου από το πρόσωπο μας; Όταν οι ρυτίδες είναι πλέον μόνιμες και έντονες ή όταν συνυπάρχει χαλάρωση του δέρματος κάνοντας την επιδερμίδα του προσώπου να φαίνεται ακόμα πιο κουρασμένη, άτονη και θαμπή;

Ευτυχώς, πλέον υπάρχουν λύσεις ώστε καμία γυναίκα να μην χρειάζεται να δείχνει μεγαλύτερη από την ηλικία της και να μπορεί να απολαμβάνει όμορφο, λαμπερό και σφριγηλό δέρμα!

Η Επιστημονική Διευθύντρια της κλινικής Cosmetic Derma Medicine, Δρ Αμαλία Τσιατούρα, μας ενημερώνει για τις πιο σύγχρονες και αξιόπιστες θεραπείες που θα μας χαρίσουν το αποτέλεσμα που ονειρευόμαστε!

Θεραπεία Νευροτοξίνης, το διάσημο Botox

Για περισσότερα από 35 χρόνια, η βοτουλινική τοξίνη αποτελεί τον σύμμαχο μας στην αντιμετώπιση και εξάλειψη των εγκατεστημένων δυναμικών ρυτίδων που οφείλονται στην πάροδο του χρόνου, αλλά και στην αποφυγή της εγκατάστασης τους σε νεότερες ηλικίες.

Η θεραπεία στοχεύει στην εκλεκτική χαλάρωση και μείωση της κινητικότητας των μυών του προσώπου που ευθύνονται για τον σχηματισμό των εκφράσεων και κατ’ επέκταση των ρυτίδων που τις συνοδεύουν. Η πλέον διαδεδομένη θεραπεία αντιγήρανσης απαλύνει λεπτές γραμμές και ρυτίδες άμεσα, χωρίς να χάνεται η φυσική εκφραστικότητα του προσώπου.

Ανακαλύψτε την προσφορά του μήνα για τη θεραπεία νευροτοξίνης εδώ.

Υαλουρονικό Οξύ

Τα εμφυτεύματα Υαλουρονικού Οξέος αποτελούν μία από τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους αναζωογόνησης του προσώπου, εξάλειψης των ρυτίδων και αύξησης του όγκου σε χείλη και ζυγωματικά. Όπως το Κολλαγόνο και η Ελαστίνη, το Υαλουρονικό οξύ αποτελεί φυσικό συστατικό του δέρματος μας, η παραγωγή του οποίου μειώνεται με την πάροδο του χρόνου.

Η μέθοδος στοχεύει στο γέμισμα των βαθιών ρυτίδων, αναζωογονώντας την επιδερμίδα του προσώπου, χαρίζοντας της πιο λαμπερή, ξεκούραστη και νεανική όψη. Εκτός από την αναπλήρωση των ρυτίδων, τα Fillers Υαλουρονικού Οξέος χρησιμοποιούνται για τη βελτίωση του περιγράμματος του προσώπου, τη διόρθωση των μαύρων κύκλων κάτω από τα μάτια, το “γέμισμα” χειλιών και ζυγωματικών, καθώς και την βελτίωση της εμφάνισης της μύτης (αναίμακτη ρινοπλαστική).

Ανακαλύψτε την προσφορά του μήνα για Υαλουρονικό Οξύ στα χείλη εδώ.

Νήματα PDO

Η αγαπημένη “lunch-break” θεραπεία των επωνύμων, επαναφέρει τη χαμένη σφριγηλότητα και νεανική φρεσκάδα της επιδερμίδας του προσώπου άμεσα και κυρίως αναίμακτα! Σε αντίθεση με το παραδοσιακό επεμβατικό facelift, η διαδικασία είναι απόλυτα ασφαλής, δεν περιλαμβάνει νυστέρι και απαιτεί μηδενικό χρόνο αποθεραπείας.

Τα νήματα εισάγονται ένα-προς-ένα κάτω από την επιφάνεια του δέρματος, σχηματίζοντας ένα πλέγμα στήριξης και άμεσης ανόρθωσης του χαλαρωμένου περιγράμματος του προσώπου, προσφέροντας ταυτόχρονη σύσφιγξη και βελτίωση της υφής της επιδερμίδας.

Ανακαλύψτε τη θεραπεία ανόρθωσης και σύσφιγξης εδώ.

Επισκεφτείτε την Κλινική μας στη Πάτρα, στη διεύθυνση Ρήγα Φεραίου 98-100 ή καλέστε στο +302610226562.

Για περισσότερες πληροφορίες:

https://www.cosmeticdermamedicine.gr/οι-κλινικές-μας/cosmetic-derma-medicine-πάτρα/

Facebook: https://www.facebook.com/Cosmeticdermamedicine/

Instagram: http://www.instagram.com/cdm.gr

Η Cosmetic Derma Medicine, αποτελεί σήμερα τη μεγαλύτερη και πιο αξιόπιστη μονάδα εφαρμογών Αισθητικής Δερματολογίας και Πλαστικής Χειρουργικής με 9 υπερσύγχρονες κλινικές σε Ελλάδα και Κύπρο με βασικό στόχο να προσφέρει την απόλυτη εμπειρία παροχής υπηρεσιών υγείας και ομορφιάς.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being