Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Ο ΤΑΡΟΝ ΕΓΚΕΡΤΟΝ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΕΛΤΟΝ ΤΖΟΝ! 30 ΜΑΙΟΥ ΤΟ ΦΙΛΜ "ROCKETMAN" ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Ο ΤΑΡΟΝ ΕΓΚΕΡΤΟΝ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΕΛΤΟΝ...

Ενα μιούζικαλ για την πορεία του μεγάλου βρετανού ποπ σταρ

Mετά τον εμβληματικό τραγουδιστή των Queen, Φρέντι Μέρκιουρι, το οποίο ενσάρκωσε ο Ράμι Μάλεκ στο φιλμ «Bohemian Rhapsody» και μάλιστα έχει πολλές πιθανότητες να κερδίσει και το Όσκαρ α’ ανδρικού ρόλου στην απονομή των Όσκαρ αυτή την Κυριακή 24/2, μας έρχεται ένα άλλο φιλμ, το «Rocketman», αυτή τη φορά για έναν άλλο θρύλο της Βρετανικής ποπ σκηνής, τον 72χρονο σήμερα Έλτον Τζον. Ο Τάρον Έγκερτον ενσαρκώνει τον ζωντανό θρύλο της μουσικής Έλτον Τζον σε μια συναρπαστική κινηματογραφική διαδρομή προς την κορυφή.

Η ταινία αναμένεται στις 30 Μαΐου στους Ελληνικούς κινηματογράφους σε διανομή από την ODEON και αναμένεται να την δούμε κι εδώ στην Πάτρα στα Odeon Veso Mare.

Λίγα λόγια για την ταινία:

Το «Rocketman» είναι η χωρίς λογοκρισία ανθρώπινη ιστορία του Σερ Έλτον Τζον για τη διαδρομή του προς την κορυφή, σε ένα επικό μιούζικαλ που βασίζεται σε μια αληθινή φαντασίωση. To “Rocketman” ήταν και ο τίτλος μίας μεγάλης επιτυχίας του από τα 70ς. Στο φιλμ σε σκηνοθεσία Ντέξτερ Φλέτσερ πρωταγωνιστούν εκτός του Τάρον Έγκερτον, ο Τζέιμι Μπελ, ο Ρίτσαρντ Μάντεν και η Μπράις Ντάλας Χάουαρντ.

Ο Ρέτζιναλντ Κένεθ Ντουάιτ (Reginald Kenneth Dwight), πιο γνωστός ως Έλτον Τζον έχει γεννηθεί στις 25 Μαρτίου του 1947 στην Αγγλία και εκτός από τραγουδιστής και περφόρμερ, είναι και τραγουδοποιός, συνθέτης και πιανίστας.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture