Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα: Πλούσια η πολιτιστική εβδομάδα στο Πολύεδρο

Πάτρα: Πλούσια η πολιτιστική εβδομάδα στο Πολύεδρο

Εικαστικά, λέσχη ανάγνωσης & διαδραστική παιδική καρναβαλική παράσταση

Συνεχίζεται η ατομική έκθεση ζωγραφικής του Παναγιώτη Σταθόπουλου στο Πολύεδρο στην οδό Κανακάρη 147 έως το Σάββατο 9/3/2019.

Την Τρίτη 19/2 στις 19.00 στο Πολύεδρο, στη Λέσχη ανάγνωσης Λογοτεχνίας, τα συμμετέχοντα μέλη θα συζητήσουν το βιβλίο του  Μιχάλη Μοδινού «Εκουατόρια» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Καστανιώτη, τιμημένο με το Κρατικό βραβείο μυθιστορήματος 2017.

Την Πέμπτη 21/2, 18.00 με 21.00  θα γίνει η δράση «Με βελόνα και κλωστή…». Όπως κάθε Πέμπτη δημιουργούμε…με κέφι και φαντασία πλέκουμε, κεντάμε, ράβουμε, υφαίνουμε, συζητάμε…  και εκθέτουμε!

Το Σάββατο  23/2, 11 το πρωί με 1 το μεσημέρι στις εκπαιδευτικές δράσεις για παιδιά 5 έως 12 ετών, «Καπέλα και Μάσκες» σε συνεργασία με την Ελένη Βασιλοπούλου και την ομάδα juniorsevents.

Το Σάββατο 23/2 στις 17.00 «Τα Παιδιά σώζουν το Καρναβάλι». Διαδραστική παράσταση στο Πολύεδρο. Ο Λίνος αρλεκίνος, συναντά το Καρναβάλι και διαπιστώνει ότι, αντί να    χαμογελά,  κάτι σοβαρό έχει συμβεί…. Στην παρέα τους εμφανίζεται και η πριγκίπισσα Σοφία (γνωστή από την  παιδική ταινία) και εκείνη αναρωτιέται τι έχει το Καρναβάλι. Το φετινό Καρναβάλι,  χρειάζεται τη βοήθεια των παιδιών γιατί έχασε τη χαρούμενη, πολύχρωμη καρδιά του…

Έτσι, μαζί με τον Λίνο, Αρλεκίνο όπου είναι πάντα γελαστός, τη πριγκίπισσα Σοφία η οποία παραμένει παιδί και τα παιδιά, όπου έχουν την καλή διάθεση να βρουν την καρδιά, ξεκινά μια διαδραστική παράσταση με πολύ γέλιο και πολλές αστείες σκηνές. Τα παιδιά απολαμβάνουν το γεύμα τους μαζί με τους γονείς τους και παράλληλα λαμβάνουν μέρος στην παράσταση! Στο τέλος όλα μαζί, παιδιά και πρωταγωνιστές κάνουν ένα υπέροχο καρναβαλικό πάρτι!!!

Φορέστε λοιπόν μια μάσκα ή ένα καπέλο, αν θέλετε μεταμφιεστείτε ολοκληρωτικά και κάντε κράτηση στο τηλέφωνο του Πολύεδρου (2610 277 342).

Είσοδος 5€.

Επίσης ο Φεβρουάριος είναι μήνας προσφορών και εκπτώσεων στο Πολύεδρο, στα βιβλία, στα ρούχα, στα αξεσουάρ και στα αντικείμενα τέχνης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture