Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Το παιδικό φιλμ «Η Κλεμμένη Πριγκίπισσα – The Stolen Princess» από 7/2 στην Ελλάδα

Το παιδικό φιλμ «Η Κλεμμένη Πριγκίπισσα ...

Σε διανομή της Neo Films

Μία παιδική ταινία κινουμένων σχεδίων από την Ουκρανία σε σκηνοθεσία Όλε Μαλαμούτζ, με τίτλο «Η Κλεμμένη Πριγκίπισσα – The Stolen Princess», διάρκειας 95 λεπτών θα βγει στις 7/2/2019 στους Ελληνικούς κινηματογράφους σε διανομή της Neo Films.

Όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου, αυτή η εκπληκτική ιστορία συνέβη την εποχή των γενναίων ιπποτών, των πανέμορφων πριγκιπισσών και των πολεμιστών μάγων. Ο Ρούσλαν, ένας περιπλανώμενος καλλιτέχνης που ονειρεύεται να γίνει κάποτε ιππότης, συναντά την όμορφη Μίλα και την ερωτεύεται... πριν συνειδητοποιήσει ότι είναι η κόρη του Βασιλιά!

Ωστόσο, η αγάπη τους δεν θα προλάβει να ανθίσει καθώς ο Τσόρνομορ, ο κακός μάγος, κλέβει τη Μίλα μπροστά από τα έκπληκτα μάτια του Ρούσλαν και προσπαθεί να απομυζήσει την αγάπη της για να τροφοδοτήσει τη μαγεία του. Χωρίς να χάσει χρόνο, ο Ρούσλαν ξεκινάει μια επική περιπέτεια ώστε να σώσει την κλεμμένη πριγκίπισσα και να αποδείξει ότι η αγάπη είναι πιο δυνατή από τη μαγεία!

Εκ των κεντρικών χαρακτήρων της ταινίας είναι η Μίλα – Mila, η κόρη του Βασιλιά που σε όλη της τη ζωή έχει βιώσει τον κόσμο μόνο μέσω της τεράστιας συλλογής βιβλίων της. Είναι γεμάτη αυτοεκτίμηση και πανέξυπνη, και δεν μπορεί να φανταστεί μια ζωή που θα προκύψει από προξενιό, με αποτέλεσμα να επαναστατεί κατά του άγριου και αδυσώπητου πατέρα της. Μόνο όταν η αληθινή αγάπη τής χτυπά την πόρτα, αρχίζει να ονειρεύεται τη ζωή που ήταν γραφτό να ζήσει - πάντα όμως σύμφωνα με τους δικούς της όρους.

Όσο για τον Ρούσλαν – Ruslan είναι ένας φτωχός περιπλανώμενος βάρδος που όλα τα υπάρχοντά του χωρούν σε μια χειράμαξα καθώς εκείνος ταξιδεύει και δίνει παραστάσεις από πόλη σε πόλη. Συχνά, καθώς διασκεδάζει τους πολίτες, υποδύεται γενναίους χαρακτήρες και ενσωματώνει τα χαρακτηριστικά τους στην προσωπικότητά του. Ο Ρούσλαν έχει έντονα ανεπτυγμένο το αίσθημα της ηθικής και του δικαίου και πολλές φορές προσπαθεί να σώσει τους υπόλοιπους συνάδελφους καλλιτέχνες από δύσκολες καταστάσεις.

Στην Ελληνική μεταγλώττιση του φιλμ συμμετείχαν οι ηθοποιοί:

Παύλος Πιέρρος

Πηνελόπη Σκαλκώτου

Γιώργος Σκουφής

Νίκος Παπαδόπουλος

Δημήτρης Μάριζας

Θανάσης Κουρλαμπάς

Άρης Γεροντάκης

Βασίλης Μήλιος

Άλκης Ζερβός

Παναγιώτης Τσακαλάκος

Μαρία Ζερβού.

Σκηνοθεσία: Μαρία Ζερβού

Η μεταγλώττιση έγινε στα στούντιο της AbFab Productions.

Ενδεχομένως να έρθει η ταινία και στην Πάτρα.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture