Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Ήρθε και στην Πάτρα το ριμέικ των «Άθικτων»

Ήρθε και στην Πάτρα το ριμέικ των «Άθικτων»

Με Μπράιαν Κράνστον, Κέβιν Χαρτ & Νικόλ Κίντμαν

Πρεμιέρα στην Ελλάδα, και στην Πάτρα στα Odeon Veso Mare, έκανε την Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019 η αισιόδοξη κωμωδία του Νιλ Μπέργκερ «The Upside – Η Θετική Πλευρά της Ζωής» που αποτελεί το ριμέικ της μεγάλης Γαλλικής επιτυχίας «Οι Άθικτοι».

Ο Μπέργκερ (Ο Μάγος Άιζενχαϊμ, Η Τριλογίατης Απόκλισης) έχει για πρωταγωνιστές στο φιλμ «Η Θετική Πλευρά της Ζωής» τον Μπράιαν Κράνστον, τον μαύρο κωμικό ηθοποιό Κέβιν Χαρτ που πολυσυζητήθηκε και σχολιάστηκε με την ιστορία της παρ’ ολίγον παρουσίασης των φετινών Όσκαρ, και την Νικόλ Κίντμαν. Το φιλμ διανέμεται στους κινηματογράφους από την ODEON και την AUDIO VISUAL.

Λίγα λόγια για την ταινία:

Ένας τετραπληγικός δισεκατομμυριούχος προσλαμβάνει για βοηθό του έναν πρώην κατάδικο που είναι ελεύθερος υπό όρους και μια ιδιαίτερη σχέση αρχίζει να αναπτύσσεται. Βασισμένη στην τεράστια επιτυχία των Ερίκ Τολεντανό και Ολιβιέ Νακάς «Άθικτοι», έρχεται μια τρυφερή και ειλικρινής κωμωδία για τη φιλία, από τον σκηνοθέτη Νιλ Μπέργκερ και με τους Μπράιαν Κράνστον, Κέβιν Χαρτ και Νικόλ Κίντμαν στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, όπως προείπαμε.

Το φιλμ παρά τις μέτριες κριτικές έχει ήδη συγκεντρώσει στα Αμερικάνικα ταμεία πάνω από 65 εκατομμύρια δολάρια σε εισπράξεις συν άλλα 6 από την προβολή του στον υπόλοιπο κόσμο.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture