Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Έρχεται 7 Φεβρουαρίου το θρίλερ «Ο Χαρισματικός - The Prodigy»

Έρχεται 7 Φεβρουαρίου το θρίλερ «Ο Χαρισ...

Σε διανομή της Odeon - Θα το δούμε και στην Πάτρα

O «χαρισματικός» Μάιλς κρύβει κάτι σατανικά έξυπνο και θα το ανακαλύψουμε σε ένα ανατριχιαστικό θρίλερ που ακροβατεί μεταξύ πραγματικού και μεταφυσικού, με τίτλο «Ο Χαρισματικός - The Prodigy». Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις Ελληνικές αίθουσες στις 7 Φεβρουαρίου 2019 σε διανομή από την ODEON και την AUDIO VISUAL, ταυτόχρονα με την έξοδο της στις ΗΠΑ.

Λίγα λόγια για την ταινία:

Η Σάρα (η υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα και βραβείο Emmy, Τέιλορ Σίλινγκ) αρχίζει να πιστεύει πως ο γιος της Μάιλς κυριεύεται από υπερφυσικές ή ακόμα και σατανικές δυνάμεις. Ανησυχώντας για την ασφάλεια της οικογένειάς της, η Σάρα καλείται να διαλέξει ανάμεσα στο μητρικό ένστικτο που την προτρέπει να προστατεύσει τον Μάιλς και την απεγνωσμένη ανάγκη της να ανακαλύψει τι έχει φέρει στην επιφάνεια αυτή τη σκοτεινή του πλευρά. Η Σάρα θα αναζητήσει τις απαντήσεις στο παρελθόν, σε μια άγρια διαδρομή όπου η διαχωριστική γραμμή ανάμεσα στην αντίληψη και την πραγματικότητα θα γίνει τρομακτικά θολή.

Η σκηνοθεσία είναι του 48χρονου Αμερικανού Nicholas McCarthy. Παίζουν και οι Jackson Robert Scott, Colm Feore, Brittany Allen, Peter Mooney και Oluniké Adeliyi.

Την ταινία αναμένεται να την δούμε και στην Πάτρα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture