Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Μπήκαμε στο ολοκαίνουργιο COCO-MAT Athens Jumelle: Η επιτομή της υψηλού επιπέδου φιλοξενίας…

Μπήκαμε στο ολοκαίνουργιο COCO-MAT Athen...

Δείτε φωτογραφίες

Στην καρδιά της «κοσμοπολίτικης» Αθήνας, σε μόλις 2’ με τα πόδια από την πλατεία Κολωνακίου και σε 15’ από την γραφική Πλάκα, η COCO-MAT απέκτησε ένα ακόμα boutique hotel… πρότυπο φιλοξενίας και διαμονής υψηλών προδιαγραφών.

Όσοι έχουν ζήσει την εμπειρία φιλοξενίας των COCO-MAT Hotels, ξέρουν ότι για τους ανθρώπους της, αυτό δε σημαίνει πολυτελής επίπλωση, ακριβή διακόσμηση, καθώς πρέπει συμπεριφορά και τιμές για «λίγους». Για την COCO-MAT, φιλοξενία υψηλού επιπέδου σημαίνει ένα πράγμα: να νιώθεις ότι βρίσκεσαι στο σπίτι του καλύτερού σου φίλου… που τυχαίνει να είναι και υπέροχο!

Το 4άστερο Athens Jumelle, αποτελείται από δύο επιβλητικά κτίρια, ένα μοντέρνας αρχιτεκτονικής και ένα νεοκλασικό του οποίου η εξωτερική όψη έχει διατηρηθεί όπως ακριβώς χτίστηκε. Τα δωμάτια έχουν διακοσμηθεί εξολοκλήρου με έπιπλα και λευκά είδη COCO-MAT, ενώ η εταιρία με τα πιο διάσημα στρώματα στον κόσμο έχει φροντίσει εδώ να κοιμηθούμε στα καλύτερα της συλλογής της. Εξάλλου, κάθε διαμονή σε ένα COCO-MAT Hotel, αποτελεί -αν μη τι άλλο- εμπειρία μοναδικού ύπνου, σε στρώματα και μαξιλάρια που δε θες να αποχωριστείς! Το ύφος της διακόσμησης είναι μοντέρνο και λιτό ταυτόχρονα, τα μπάνια ξεχωρίζουν για το ιδιαίτερο στιλ τους, ενώ όλα τα δωμάτια είναι φωτεινά, άνετα και πολύ λειτουργικά. Με ένα αίσθημα ηρεμίας και χαλάρωσης που αποπνέεται στην ατμόσφαιρα και με μια αίσθηση οικειότητας που δημιουργείται από την πρώτη στιγμή, νιώθεις κυριολεκτικά σαν να βρίσκεσαι στο σπίτι σου (ή στο σπίτι των ονείρων σου!).

Παρά το γεγονός ότι το ξενοδοχείο βρίσκεται σε τόσο κεντρικό σημείο, στα δωμάτια επικρατεί απόλυτη ησυχία μιας και η ιδιοκτήτρια εταιρία έδωσε μεγάλη σημασία και στο θέμα της ηχομόνωσης. Κι αν θες να χαλαρώσεις ακόμα περισσότερο, ή αν αγαπάς τις… μικρές πολυτέλειες, το Athens Jumelle διαθέτει και εσωτερική πισίνα, σε έναν πολύ προσεγμένο και ιδιαίτερο χώρο… ό,τι πεις για το τέλος της ημέρας!

Σε όλα τα ξενοδοχεία COCO-MAT επικρατεί η ίδια φιλοσοφία: αυτή της αυθεντικής φιλοξενίας. Δεν είναι τυχαίο ότι, παρά τους υπέροχους χώρους όλων των ξενοδοχείων και παρά την πολυτέλεια των παροχών που προσφέρονται, τα περισσότερα «εύσημα» παίρνει πάντα το πολύ ευγενικό και πρόθυμο προσωπικό, που ξεχωρίζει για την έμφυτη ευγένεια και την πηγαία διάθεση να εξυπηρετεί κάθε έναν φιλοξενούμενο ξεχωριστά. Και το Athens Jumelle δε θα μπορούσε να ξεφύγει από αυτή τη φιλοσοφία.

 

Info:

Coco-Mat Athens Jumelle

Υψηλάντου 2, Αθήνα

Τηλέφωνο: 21 0723 0000

www.cocomatathens.com

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά