Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Θα προβληθεί στην Πάτρα το concert φιλμ της Νοτιοκορεάτικης μπάντας «BTS World Tour: Love Yourself In Seoul»

Θα προβληθεί στην Πάτρα το concert φιλμ ...

Στις 26 Ιανουαρίου 2019 στα Odeon Veso Mare

Για μία μέρα μόνο σε 90 χώρες σε όλο τον κόσμο θα προβληθεί το Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019 το concert φιλμ της  διάσημης Νοτιοκορεάτικης boy band των BTS που κινούνται μουσικά στην ποπ, χιπ χοπ και r&b. Το φιλμ τιτλοφορείται «BTS World Tour: Love Yourself In Seoul» και θα πραγματοποιηθεί προβολή και στην Πάτρα στα Odeon Veso Mare, στην Ακτή Δυμαίων.

Στο Ολυμπιακό Στάδιο στη Σεούλ στις 25 και 26 Αυγούστου 2018 κατά τη διάρκεια του BTS World Tour “Love Yourself”, γυρίστηκε μια αποκλειστική “ταινία” της πιο περιζήτητης συναυλίας του 2018! Το συγκρότημα, τα αρχικά του οποίου BTS σημαίνουν Beyond The Scene, έχουν χιλιάδες fans σε όλο τον κόσμο και στην χώρα μας. Θα είναι μία μοναδική ευκαιρία για τους μουσικόφιλους και λάτρεις του σινεμά να απολαύσουν το πρωτοφανές διεθνές αυτό φαινόμενο και στις αίθουσες της Πάτρας για μια μόνο μέρα στις 26 Ιανουαρίου 2019. Η διάρκεια του φιλμ είναι 2 ώρες.

Η δημιουργία του συγκεκριμένου φιλμ για τις συναυλίες των BTS, από τα πλέον επιδραστικά νέα συγκροτήματα (όπως διαβάσαμε τον περασμένο Σεπτέμβριο τα μέλη του γκρουπ έδωσαν μία ομιλία στο βήμα του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών - United Nations ως πρεσβευτές της UNICEF ενώ το περιοδικό Time Magazine τους έβαλε στο εξώφυλλο του χαρακτηρίζοντας τους ως «οι leaders της επόμενης γενιάς») ανακοινώθηκε στις 13 Δεκεμβρίου 2018, στο Twitter, στον επίσημο λογαριασμό των BTS. Όπως γνωστοποιήθηκε, για το γύρισμα χρησιμοποιήθηκαν 42 κάμερες και συμπαραγωγοί ήσαν οι Big Hit Entertainment και CJ CGV Screen X.

Η ταινία διευκρινίζεται, δεν έχει υπότιτλους.

Σκηνοθεσία: Big Hit Entertainment

Πρωταγωνιστές: RM, Jin, SUGA, j-hope, Jimin, V, Jung Kook

Κατηγορία: Μουσική

Να προσθέσουμε πως η tour του Νοτιοκορεάτικου γκρουπ ξεκίνησε στις 25/8/2018 και περιλαμβάνει συνολικά 12 χώρες, ανάμεσα τους ΗΠΑ, Ιαπωνία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ταιλάνδη, Γαλλία, κ.α.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture