Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα: Δεν έχουν ετοιμαστεί ακόμα οι αφίσες του Πατρινού Καρναβαλιού

Πάτρα: Δεν έχουν ετοιμαστεί ακόμα οι αφί...

Το θέμα έχει πάντως επιλεγεί εδώ και ενάμιση μήνα μετά από πανελλήνιο διαγωνισμό

Πάει ενάμιση μήνας αφότου μάθαμε ποια θα είναι η αφίσα του Πατρινού Καρναβαλιού 2019 που ως γνωστό το θέμα του θα είναι «Το Καρναβάλι που γράφει ιστορία και αναμνήσεις». Η αφίσα λοιπόν που πρώτευσε μεταξύ 23 δημιουργικών προτάσεων που είχαν κατατεθεί,  αποτελεί ιδέα, σχεδιασμό και γραφιστική δημιουργία της Ευτυχίας Παπαζή, η οποία είναι επαγγελματίας γραφίστρια με καταγωγή από τη Χίο που ζει στη Δραπετσώνα της Αθήνας και εργάζεται ως υπάλληλος στην Ελληνική Στατιστική Αρχή.

Ωστόσο καθώς πλησιάζει η τελετή έναρξης του Πατρινού Καρναβαλιού που θα γίνει το Σάββατο 19/1/2019 στις 21.00 στην πλατεία Γεωργίου Α’ με τα πατάρια ήδη να στήνονται στην πλατεία χωρίς μέχρι στιγμής να έχουν μπει κάποια καρναβαλικά στοιχεία, αρκετοί διερωτήθηκαν τι γίνεται και με την φετινή καρναβαλική αφίσα και αν θα τοιχοκολληθεί ή μπει υπό μορφή διαφημιστικού banner σε κάποια κεντρικά σημεία.

Η αλήθεια είναι πως συνήθως η αφίσα βγαίνει μεσούσης της αποκριάτικης περιόδου και όπως μάθαμε μπορεί μεν να επελέγη η φετινή απεικόνιση – σχέδιο που επίκεντρο έχει έναν χαμογελαστό κλόουν/αρλεκίνο, ωστόσο θα χρειαστεί να γίνει και ο σχετικός διαγωνισμός για το τυπογραφικό/διαφημιστικό κομμάτι της αφίσας που είναι διαδικαστικού χαρακτήρα αλλά θα πάρει το χρόνο του, οπότε και φέτος η επίσημη αφίσα του Πατρινού Καρναβαλιού δεν θα είναι έτοιμη τις μέρες της τελετής έναρξης αλλά αργότερα.

Να θυμίσουμε πως οι δημιουργικές προτάσεις για την αφίσα είχαν κατατεθεί στο πλαίσιο του Πανελλήνιου Διαγωνισμού που διοργάνωσε η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Πατρέων «Καρναβάλι Πάτρας».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture