Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα: Κάθισαν μέχρι & στα σκαλάκια οι φίλοι της Κινηματογραφικής Λέσχης

Πάτρα: Κάθισαν μέχρι & στα σκαλάκια ...

Για να απολαύσουν το εξαιρετικό ντοκιμαντέρ «Χίτλερ εναντίον Πικάσο και των άλλων»

Τι κι αν έκανε πολύ κρύο, τίποτα δεν πτόησε τους σινεφίλ από το να πάνε τη Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2019 στη Κινηματογραφική Λέσχη στα Odeon Veso Mare όπου μετά την ανάπαυλα των εορτών των Χριστουγέννων & της Πρωτοχρονιάς ξανάρχισαν οι προβολές και απ’ ότι φαίνεται, η Λέσχη έλειψε στους «αθεράπευτους» σινεφίλ που κάθισαν μέχρι και στα σκαλάκια για να δουν το εξαιρετικό όπως μάθαμε, ντοκιμαντέρ «Χίτλερ εναντίον Πικάσο και των άλλων» σε σκηνοθεσία Κλαούντιο Πόλι με τον γνωστό Ιταλό ηθοποιό Τόνι Σερβίλο σε ρόλο αφηγητή.

Μάλιστα η ταινία προβλήθηκε στην Πάτρα ως avant premiere μιας και στις αίθουσες θα βγει κανονικά σε λίγες μέρες, στις 24 Ιανουαρίου 2019.

Με «φουλ» λοιπόν προσέλευση ξεκίνησε και πάλι προβολές η Κινηματογραφική Λέσχη Πάτρας ενώ να θυμίσουμε πως την προσεχή Δευτέρα 14/1/2019 στις 18.00, 20.15 και στις 22.30 αρχίζει ο Β’ κύκλος προβολών που θα κρατήσει έως και τα μέσα Απριλίου. Η 1η ταινία του Β’ κύκλου όπως έχουμε γράψει, θα είναι το τολμηρό «Climax» του Γκασπάρ Νοέ του «Μη αναστρέψιμος». Πρωταγωνιστεί η Σοφία Μπουτέλα.

*Εκ των χορηγών επικοινωνίας του προγράμματος προβολών της Κινηματογραφικής Λέσχης Πάτρας είναι και το thebest.gr.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture