Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

ΤΟ «DOWNTOWN ABBEY» ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ

ΤΟ «DOWNTOWN ABBEY» ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡ...

Θα τη δούμε στις 20 Σεπτεμβρίου 2019

Εορταστικές αποκαλύψεις για την ήδη πολυαναμενόμενη ταινία που βασίζεται στην ιδιαίτερα αγαπημένη τηλεοπτική σειρά - φαινόμενο «Downton Abbey», που θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες τον Σεπτέμβρη του νέου έτους 2019 (πιο συγκεκριμένα στις 20/9/2019) έκανε το Αμερικανικό περιοδικό Entertainment Weekly δημοσιεύοντας μάλιστα και τις πρώτες αποκλειστικές φωτογραφίες από την παραγωγή.

Στο άρθρο της Maureen Lee Lenker γίνεται λόγος πως η τελευταία φορά που είδαμε κάτι από το Downton Abbey, η δράση είχε σταματήσει στην Πρωτοχρονιά του 1926.

Η κινηματογραφική μεταφορά της σειράς τώρα ξεκινά περίπου 18 μήνες αργότερα με όλους τους βασικούς χαρακτήρες της 6ης και τελικής σαιζόν της επιτυχημένης σειράς να ξανασμίγουν με αφορμή ένα μεγάλο, λαμπερό όσο και μυστηριώδες event. Το περιοδικό Entertainment Weekly χαροποίησε τους φαν της σειράς (την βλέπαμε και στην Ελλάδα) με τη δημοσιοποίηση 4 φωτογραφιών της ταινίας που θα μας ξαναπαρουσιάσει την οικογένεια Crawley και τους υπηρέτες της το φθινόπωρο του 1927.

Εκ των κεντρικών ηρώων είναι η Lady Mary (Michelle Dockery), ο σύζυγος της Henry Talbot (Matthew Goode), η Edith (Laura Carmichael), ο Bertie (Harry Hadden-Paton), ο μπάτλερ Carson (Jim Carter) και η αριστοκρατική Κοντέσα που ερμηνεύει και στην ταινία η γηραιά ηθοποιός Maggie Smith που έχει τιμηθεί και με Όσκαρ. Εννοείται πως ξανά τα σκηνικά και τα κοστούμια εποχής θα κλέψουν τις εντυπώσεις. Η σκηνοθεσία είναι του Michael Engler.

Την ταινία θα την δούμε από την Τanweer στην Ελλάδα.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture