Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα: Τι θα δούμε στη 2η αίθουσα του Πάνθεον από την Πέμπτη 29/11

Πάτρα: Τι θα δούμε στη 2η αίθουσα του Πά...

Στα νέα φιλμ το "Κορίτσι" από το Βέλγιο που θίγει το θέμα της σεξουαλικής ταυτότητας

Τη νέα κινηματογραφική εβδομάδα, από την Πέμπτη 29/11 στη 2η αίθουσα του Πάνθεον στη Δημ. Γούναρη έρχεται το κοινωνικό φιλμ από το Βέλγιο «Κορίτσι» που έχει πάρει πολύ καλές κριτικές. Παράλληλα συνεχίζεται το νέο παιδικό φιλμ animation της Disney «Ραλφ εναντίον ίντερνετ» που έσκισε στις ΗΠΑ ενώ θα προβληθεί και η ταινία ντοκιμαντέρ για τα εκατόχρονα του ΚΚΕ, «Ο Δρόμος μας».

Αναλυτικά το πρόγραμμα προβολών έχει ως εξής:

Από Πέμπτη 29/11 έως Κυριακή 2/12 στις 17:45

«ΡΑΛΦ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΙΝΤΕΡΝΕΤ»

Σενάριο και σκηνοθεσία: ΦΙΛ ΤΖΟΝΣΤΟΝ

Ηθοποιοί:

ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΟΙ:, ΔΑΝΑΗ ΣΚΙΑΔΗ, ΗΛΙΑΣ ΖΕΡΒΟΣ, ΟΘΩΝ ΜΕΤΑΞΑΣ, ΑΝΔΡΕΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΗΛΙΟΣ, ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΣΤΑΪΚΟΥ, ΣΟΦΙΑ ΤΣΑΚΑ, ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ ΡΟΝΤΗΡΗ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΞΙΩΤΗΣ.

Διάρκεια: 102 λεπτά.

Το “ΡΑΛΦ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΙΝΤΕΡΝΕΤ” αφήνει πίσω του το video σκηνικό του Litwak, τολμώντας να χαρτογραφήσει τον ανεπτυγμένο και εντυπωσιακό κόσμο του Internet, που θα φανεί αν θα μπορέσει ή όχι να συμβαδίσει με τις «καταστροφές» του Ralph. Ο καταστροφέας Ralph και η πάντα ανήσυχη φίλη του, Vanellope von Schweetz θα ρισκάρουν ένα απίθανο ταξίδι στον κόσμο του διαδικτύου, αναζητώντας ένα ανταλλακτικό για να σώσουν το Sugar Rush, το βιντεοπαιχνίδι της Vanellope.

Στην πορεία, ο Ralph και η Vanellope θα στηριχτούν στους κατοίκους του Internet –netizens- για να τους βοηθήσουν να βρουν τον δρόμο τους, συμπεριλαμβανομένου και ενός ιντερνετικού επιχειρηματικού μυαλού ονόματι «Yesss», που είναι ο κύριος αλγόριθμος και η ψυχή του viral site «BuzzzTube».

ΑΠΟ ΠΕΜΠΤΗ 29/11 ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30/11

ΩΡΑ 19:30

ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 1/12 ΕΩΣ ΔΕΥΤΕΡΑ 3/12

ΩΡΑ 21:30

«Ο ΔΡΟΜΟΣ ΜΑΣ»

Καρέ - καρέ μέσα σε 100 λεπτά διατρέχει την πλούσια Ιστορία του ΚΚΕ. Σπάνια αρχειακά ντοκουμέντα, δραματοποιημένο οπτικοακουστικό υλικό, πρωτότυπη μουσική. Πάνω από 100 συντελεστές, οι οποίοι δούλεψαν ακούραστα και εθελοντικά.Για τα γυρίσματα του Ντοκιμαντέρ δημιουργήθηκε κινηματογραφική ομάδα αποτελούμενη από τους: Σήφη Στάμου, Παυλίνα Αγαλιανού, με υπεύθυνο τον Κώστα Σταματόπουλο. Ακόμα, για το σενάριο και την έρευνα του ντοκιμαντέρ δημιουργήθηκε ομάδα αποτελούμενη από τους: Θανάση Λεκάτη, Φάνη Παρρή, Αλέξανδρο Βαλσαμή, με υπεύθυνο τον Γιάννη Κλεφτογιάννη.

Στο Ντοκιμαντέρ εμφανίζονται και αφηγούνται on camera οι: Παύλος Ορκόπουλος, Μαριάνθη Σοντάκη, Δημήτρης Αλεξανδρής και Λίλα Καφαντάρη. Σε αφηγήσεις, απαγγελίες λογοτεχνικών κειμένων και ντοκουμέντων δανείζουν επίσης τη φωνή τους οι: Δημήτρης Καταλειφός, Κώστας Καζάκος, Ελένη Γερασιμίδου, Διονύσης Ξενάκης.

Συμμετέχουν ακόμα δεκάδες ηθοποιοί και μουσικοί.

ΑΠΟ ΠΕΜΠΤΗ 29/11 ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30/11

ΩΡΑ 21:30

ΑΠΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 1/12 ΕΩΣ ΔΕΥΤΕΡΑ 3/12

ΩΡΑ 19:30

ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ 4/12 ΕΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 5/12

ΩΡΑ 19:30ΚΑΙ 21:30

«ΚΟΡΙΤΣΙ»

Δραματική 2018 | Έγχρ. | Διάρκεια: 109'

Βέλγικη ταινία, σε σκηνοθεσία Λούκας Ντοντ με τους: Βίκτορ Πόλστερ, Άριε Γουόρτχαλτερ, Όλιβερ Μπόνταρτ.

Η 15χρονη Λάρα είναι αποφασισμένη να γίνει μπαλαρίνα και προσπαθεί με κάθε τρόπο να υπερπηδήσει τα εμπόδια που ορθώνονται μπροστά της: τον ανταγωνιστικό κόσμο του χορού, την ανασφάλεια της εφηβείας και το γεγονός πως γεννήθηκε αγόρι.

"Ραλφ εναντίον ίντερνετ".

"Ραλφ εναντίον ίντερνετ".

"Ραλφ εναντίον ίντερνετ".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture