Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Έγινε viral και σε Αθηναϊκά Μέσα Ενημέρωσης το σχόλιο της Μαρίας Γούβη για την Black Friday

Έγινε viral και σε Αθηναϊκά Μέσα Ενημέρω...

Black Friday είναι στην Αμερική…στην Ελλάδα είναι ΜΠΛΑΚ ΧΙΟΥΜΟΡ, έγραψε

Πέρασε η Black Friday που έγινε και Black Saturday (την αμέσως επόμενη, το Σάββατο) αλλά και ολόκληρη black week, μιας και πάντα εμείς οι Έλληνες φροντίζουμε να παίρνουμε κάτι από το εξωτερικό και να το μεταβάλλουμε κατά το δοκούν. Όπως είπαμε στην 3η της χρονιά η καμπάνια του Black Friday είναι αλήθεια πως «εκτοξεύτηκε» και παρέσυρε τον κόσμο να βγει στα μαγαζιά.

Οι έμποροι είδαν κίνηση κι όπως ήδη γράψαμε, η αγορά ζεστάθηκε ενόψει βέβαια και των εορτών των Χριστουγέννων που πλησιάζουν όλο και περισσότερο.

Πραγματικά εύστοχος ήταν ο σχολιασμός της συμπολίτισσας εμπόρου Μαρίας Γούβη στην οδό Κανακάρη πλησίον στη Φιλοποίμενος, η οποία την ημέρα της Black Friday, την περασμένη Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018 είχε βάλει ένα πινακάκι στην άκρη της βιτρίνας της που έγραφε με κιμωλία το εξής: Black Friday είναι στην Αμερική…στην Ελλάδα είναι ΜΠΛΑΚ ΧΙΟΥΜΟΡ.

Όπως μάθαμε το επιτυχημένο, καυστικό σχόλιο της Μαρίας Γούβη με πολύχρονη παρουσία στα εμπορικά πράγματα της πόλης και των κατά καιρούς τάσεων, πέρασε και τα σύνορα της Πάτρας και έγινε αντικείμενο σχολιασμού και σε Αθηναικά Μέσα ενημέρωσης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά