Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα: Την Κυριακή 11/11 "Ο Καραγκιόζης Μποξέρ" από το θέατρο σκιών Κώστα & Μπάμπη Μακρή

Πάτρα: Την Κυριακή 11/11 "Ο Καραγκι...

Στις 11.30 και στις 18.00 στο Royal

Χαράς ευαγγέλια για τους λάτρεις του θεάτρου σκιών & του καραγκιόζη καθώς αυτή την Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018 θα δώσει 2 παραστάσεις στον χώρο του Royal – παλαιό Πτωχοκομείο στην Ακτή Δυμαίων, το θέατρο σκιών του Κώστα και Μπάμπη Μακρή.

Στην πόλη καταφθάνουν οι καλύτεροι παλαιστές, πυγμάχοι και μποξέρ απ’ όλον τον κόσμο. Η αφορμή; Μα φυσικά το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πολεμικών Τεχνών που διοργανώνει ο Πασάς. Το έπαθλο; Ένα αμύθητο ποσό, αιώνια δόξα, πλούσια δώρα καθώς και η Βεζυροπούλα, η οποία θα παντρευτεί τον νικητή των αγώνων. Ο αγαπημένος μας ήρωας, ο Καραγκιόζης, σκέφτεται να συμμετάσχει και να κερδίσει ώστε να γεμίσει την μόνιμα άδεια κοιλιά του... Θα καταφέρει άραγε να νικήσει όλους αυτούς τους αήττητους μαχητές και τελικά να στεφθεί πρωταθλητής;

Την Κυριακή 11 Νοεμβρίου λοιπόν ο καταξιωμένος Πατρινός καραγκιοζοπαίκτης Κώστας Μακρής μαζί με τον γιο του Μπάμπη Μακρή θα δώσουν 2 παραστάσεις στις 11.30 το πρωί και στις 6 το απόγευμα. Τίτλος του έργου, «Ο Καραγκιόζης Μποξέρ». Σε κάθε παιδί – θεατή θα δοθεί και από ένα δώρο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture