Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Στις 6 Δεκεμβρίου 2018 στην Ελλάδα η περιπέτεια "Kursk" για το Ρωσικό πυρηνικό υποβρύχιο στη θάλασσα Μπάρεντς

Στις 6 Δεκεμβρίου 2018 στην Ελλάδα η περ...

Πρωταγωνιστεί ο Κόλιν Φερθ και ο Βέλγος σταρ Ματίας Σένερτς

Το διαφημιστικό τρέιλερ της περιπέτειας «Kursk» που περιγράφει την αληθινή ιστορία του υποβρυχίου ομώνυμου που συγκλόνισε όλο τον κόσμο, προβάλλεται ήδη στα Odeon Veso Mare στην Πάτρα. Η καθηλωτική όπως δείχνει από το τρέιλερ, ταινία δια χειρός του 49χρονου Δανού σκηνοθέτη Τόμας Βίντερμπεργκ πρωτοπροβλήθηκε στο φετινό Φεστιβάλ του Τορόντο στις αρχές του περασμένου Σεπτεμβρίου, στη Γαλλία παίζεται από την Πέμπτη 7/11 ενώ στην Ελλάδα θα βγει στις 6 Δεκεμβρίου 2018, σε διανομή από την ODEON και την AUDIO VISUAL.

Η ταινία εμπνέεται από την αξέχαστη αληθινή ιστορία του K-141 KURSK, ενός ρωσικού πυρηνικού υποβρυχίου που βυθίστηκε στον πυθμένα της θάλασσας του Μπάρεντς, τον Αύγουστο του 2000. Επρόκειτο για μια απλή ναυτική άσκηση που όμως είχε τραγική κατάληξη, με τη ρωσική κυβέρνηση να αρνείται – για πέντε μέρες – τη βοήθεια από τις ξένες κυβερνήσεις, προτού τελικά συμφωνήσει να δεχθεί τη συνδρομή της βρετανικής και της νορβηγικής κυβέρνησης.

Στο φιλμ που είναι Αγγλόφωνο και είναι Γαλλοβελγική παραγωγή, πρωταγωνιστεί ο βραβευμένος με Όσκαρ Α΄ Αντρικού ρόλου Κόλιν Φερθ (Ο Λόγος του Βασιλιά) μαζί με ένα εντυπωσιακό καστ που συμπεριλαμβάνει τον Ματίας Σένερτς (Το Κορίτσι από τη Δανία), τη Λέα Σεϊντού (Αστακός) και τον βετεράνο ηθοποιό Μαξ Φον Σίντοφ (Η Έβδομη Σφραγίδα, Οι Τρεις μέρες του κόνδορα).

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture