Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΜΕ ΡΟΟΥΑΝ ΑΤΚΙΝΣΟΝ ΣΤΗ 2η ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΠΑΝΘΕΟΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΜΕ ΡΟΟΥΑΝ ΑΤΚΙΝΣΟΝ ΣΤΗ 2η ΑΙΘΟΥ...

Ξεκινά η χειμερινή σαιζόν στο σινεμά του κέντρου

Ανοίγει αυτή την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2018 η 2η αίθουσα του Πάνθεον που λειτουργεί ως γνωστόν αμιγώς κινηματογραφικά και για πρώτη ταινία θα έχει τη νέα κωμική περιπέτεια με τον δημοφιλή Εγγλέζο κωμικό Ρόουαν Άτκινσον ως αστείο…Τζέιμς Μποντ.

Δεκαπέντε χρόνια μετά την πρώτη του κινηματογραφική εξόρμηση με το «Johnny English», το 2003 και 7 χρόνια μετά τη δεύτερη ταινία «Johnny English Reborn», το 2011, ο πιο άχρηστος κατάσκοπος στην υπηρεσία της Αυτού Μεγαλειότητας επιστρέφει από τη σύνταξη στο προσκήνιο για μια τελευταία περιπέτεια.

Η ταινία έχει τίτλο «Ο Johnny English ξανχτυπά» και ήδη σε 10 μέρες προβολής στη χώρα μας έχει ξεπεράσει τα 50.000 εισιτήρια.

Το φιλμ διανέμει η UIP.

Όταν ένας μυστηριώδης χάκερ αποκαλύπτει τις ταυτότητες όλων των ενεργών Βρετανών πρακτόρων, η κυβέρνηση αναγκάζεται να αναθέσει στα εν αποστρατεία μέλη των μυστικών υπηρεσιών της να αναλάβουν δράση προκειμένου να τον ξεσκεπάσουν. Φυσικά, ο ατζαμής Τζόνι Ίνγκλις καταφέρνει να τους εξοντώσει όλους άθελά του, αφήνοντας την τύχη του κόσμου στα αδέξια χέρια του, ενώ η πρωθυπουργός αναζητά σύμμαχο στο πρόσωπο ενός Αμερικανού μεγιστάνα της τεχνολογίας.

*Ο Ρόουαν Ατκινσον είναι και εκ των παραγωγών.

Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Κερ

Σενάριο: Γουίλιαμ Ντέιβις

Φωτογραφία: Φλόριαν Χοφμάιστερ

Μοντάζ: Τόνι Κράνστουν

Μουσική: Χάουαρντ Γκούνταλ

Πρωταγωνιστούν εκτός του γνωστού ως Mr Bean - Ρόουαν Ατκινσον, οι Μπεν Μίλερ, Όλγα Κιριλένκο, Τζέικ Λέισι και η Έμα Τόμσον.

Διάρκεια: 100 λεπτά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture