Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Έρχεται 27 Σεπτεμβρίου στις Ελληνικές αίθουσες το δραματικό θρίλερ «Searching»

Έρχεται 27 Σεπτεμβρίου στις Ελληνικές αί...

Με τον Νοτιοκορεάτη ηθοποιό John Cho

To κοινωνικοδραματικό θρίλερ με τίτλο «Searching» σε σκηνοθεσία του Ινδού στην καταγωγή δημιουργού Aneesh Chaganty που συνυπογράφει και το σενάριο, θα βγει στις Ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες στις 27 Σεπτεμβρίου σε διανομή από την Feelgood.

Αναμένεται να δούμε το φιλμ και στην Πάτρα στα Odeon Veso Mare, στην Ακτή Δυμαίων.

Σύμφωνα με το στόρι, μετά την εξαφάνιση της 16χρονης κόρης του, ένας απελπισμένος πατέρας προσπαθεί να βρει στοιχεία και απαντήσεις μέσα στο λάπτοπ της. Πρωταγωνιστούν ο 46χρονος Νοτιοκορεάτης ηθοποιός John Cho, η γνωστή Αμερικανίδα ηθοποιός Debra Messing και ο Joseph Lee.

Το φιλμ που έχει πολλά πλάνα μέσα από smartphones και οθόνες από computer, έχει λάβει γενικά θετικές κριτικές και στα Αμερικάνικα ταμεία έχει φτάσει τα 15 εκατομμύρια δολάρια σε εισπράξεις από τις 24/8 που προβάλλεται συν άλλα 18 εκατομμύρια από την προβολή του στον υπόλοιπο κόσμο. Την 16χρονη κόρη που αγνοείται ερμηνεύει η Michelle La ενώ την αστυνομική ντετέκτιβ η  Debra Messing. Όπως διαβάσαμε θεωρείται η συγκεκριμένη ταινία ως το 1ο mainstream Χολυγουντιανό θρίλερ με επικεφαλής έναν Αμερικανοασιάτη ηθοποιό!

Να προσθέσουμε πως το«Searching» είχε κάνει την πρεμιέρα του στις 21/1/2018 στο Φεστιβάλ ανεξάρτητου κινηματογράφου του Sundance στη Γιούτα.

Επιμέλεια: ΤΑΚΗΣ Γ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture