Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Εγκαινιάζεται απόψε η 17η Αγροτική Έκθεση Χαλανδρίτσας - Θα διαρκέσει ως την Κυριακή

Εγκαινιάζεται απόψε η 17η Αγροτική Έκθεσ...

Άνοιξε χθες τις πύλες της

Εγκαινιάζεται απόψε η 17η Αγροτική Έκθεση Χαλανδρίτσας. Οι πύλες της έκθεσης που αποτελεί κορυφαία εκδήλωση για τον δήμο Ερυμάνθου άνοιξαν το βράδυ της Πέμπτης.

Στη φετινή διοργάνωση συμμετέχουν περίπου 120 εκθέτες από την Αχαϊα, την Ηλεία, την Αιτωλοακαρνανία αλλά και τη Θεσσαλονίκη, τη Λάρισα, την Τρίπολη και αλλού.

Η «17η Αγροτική Έκθεση Χαλανδρίτσας» - «Μεγάλωσε» και έγινε θεσμός – Τι θα δούμε

Η φετινή 17η Αγροτική Έκθεση ξεκίνησε την Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου και θα είναι ανοικτή έως και την Κυριακή 9/9 από 18:30 έως 23:30, ενώ τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή και ώρα 20:30. Χώρος διεξαγωγής της έκθεσης είναι ο παραδοσιακός οικισμός της Χαλανδρίτσας, με τα γραφικά λιθόστρωτα δρομάκια και το πανέμορφο φυσικό περιβάλλον στα «Πλατάνια».

Όπως αναφέρει στο thebest.gr ο Δήμαρχος Ερυμάνθου Θάνος Καρπής φέτος οι συμμετοχές είναι αυξημένες κατά 25% και οι εκθέτες καλύπτουν τομείς όπως είναι τα γεωργικά μηχανήματα, οι κατασκευές, οι υπηρεσίες και τα τοπικά προϊόντα.

Την κύρια ευθύνη της διοργάνωσης έχει ο Δήμος Ερυμάνθου. Η έκθεση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα  του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και συμμετέχουν ως συνδιοργανωτές και την υποστηρίζουν, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, η Περιφερειακή «Ενωση Δήμων, το Επιμελητήριο Αχαΐας και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Χαλανδρίτσας.

Η γιαγιά που έκλεψε τις εντυπώσεις, μαγειρεύοντας μαζί με τον Γιώργο Κολυρόπουλο στην 17η αγροτική έκθεση Χαλανδρίτσας- ΦΩΤΟ

 

 

Συμμετοχή στην Εκθεση έχουν επίσης και άλλοι δήμοι της Αχαΐας, συνεταιρισμοί, υπηρεσίες, σύλλογοι, κ.ά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις