Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Έρχεται στις 13 Σεπτεμβρίου στις Ελληνικές αίθουσες το «The Equalizer 2»

Έρχεται στις 13 Σεπτεμβρίου στις Ελληνικ...

Με τον Denzel Washington - Θα το δούμε και στην Πάτρα

Στις 13 Σεπτεμβρίου 2018 θα κάνει πρεμιέρα στις Ελληνικές αίθουσες σε διανομή της Feelgood, η αστυνομική περιπέτεια «The Equalizer 2» σε σκηνοθεσία του Antoine Fuqua με πρωταγωνιστή και πάλι τον βραβευμένο με Όσκαρ μαύρο ηθοποιό Denzel Washington. Το φιλμ που αναμένεται να δούμε και στην Πάτρα, σημειώνει ήδη επιτυχία στο εξωτερικό (πάνω από 100 εκατομμύρια δολάρια εισπράξεις στις ΗΠΑ από τις 20/7 που παίζεται συν άλλα 62 εκατομμύρια από την προβολή του στον υπόλοιπο κόσμο).

Αν έχεις ένα πρόβλημα και δεν υπάρχει κανείς να βοηθήσει, ο Robert McCall είναι ο άνθρωπος σου. Πρόκειται, άλλωστε, για τον ένα και μοναδικό Equalizer. Ο McCall βοηθά τους αδύναμους και τους καταπιεσμένους αποδίδοντας δικαιοσύνη. Αμείλικτα. Αλλά όταν το επικίνδυνο παρελθόν του έρθει στην επιφάνεια, θα χρειαστεί όλες του τις δεξιότητες για να βγει ζωντανός. Έχει έρθει η ώρα να βρεθεί αντιμέτωπος με άρτια εκπαιδευμένους δολοφόνους που δεν θα σταματήσουν πουθενά για να τον εξολοθρεύσουν, αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου.

Για πρώτη φορά στην καριέρα του, ο δύο φορές βραβευμένος με  Όσκαρ ερμηνείας, σπουδαίος ηθοποιός Denzel Washington (Training Day, Glory) επιστρέφει σε έναν ρόλο, που δεν είναι άλλος από τον ζοφερό τιμωρό Equalizer. Τη σκηνοθεσία υπογράφει και πάλι ο Antoine Fuqua (Training Day) και η καλογραμμένη πλοκή θέλει τον πρωταγωνιστή να εμπλέκεται σε μία πιο προσωπική ιστορία εκδίκησης για να φτάσει ακόμα πιο μακριά, όσο το σκοτεινό παρελθόν του πλησιάζει απειλητικά. Το Equalizer 2 είναι ένα καταιγιστικό σίκουελ με απολαυστικά χορογραφημένες σκηνές δράσης, εθιστικές δόσεις αγωνίας και μία ακόμα γενναιόδωρη ερμηνεία από τον Washington, σύμφωνα με το δελτίο Τύπου της εταιρείας Feelgood. Το πρώτο «The Equalizer» το 2014 είχε κάνει εισπράξεις 192 εκατομμυρίων δολαρίων.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture