Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

AΠΟ 20/9 ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΡΟΟΥΑΝ ΑΤΚΙΝΣΟΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΩΣ JOHNΝY ENGLISH ΣΕ ΝΕΑ ΚΩΜΙΚΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ

AΠΟ 20/9 ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΡΟΟΥΑΝ ΑΤΚΙΝΣ...

Ξανά πράκτορας ο Mr Bean

O αγαπητός Mr. Bean, Ρόουαν Άτκινσον, ο οποίος αγαπά ιδιαιτέρως και την Ελλάδα και δη την Ιθάκη, επιστρέφει ως ο αστείος μυστικός πράκτορας Johnny English στην κωμική περιπέτεια «Johnny English Strikes Again - O Johnny English ξαναχτυπά» που στη χώρα μας θα κάνει πρεμιέρα στις 20 Σεπτεμβρίου 2018 σε διανομή της UIP ενώ στην Μεγάλη Βρετανία θα βγει στις 12 Οκτωβρίου και στις ΗΠΑ στις 26 Οκτωβρίου από την Universal Pictures.

Ήδη στην Πάτρα στα Odeon Veso Mare, τα σχετικά διαφημιστικά πόστερ του Johnny English – Ρόουαν Άτκινσον έχουν τοποθετηθεί σε διάφορα περίοπτα σημεία του φουαγιέ. Τη νέα ταινία υπογράφει σκηνοθετικά ο David Kerr. Όπως διαβάσαμε, είναι sequel της ταινίας του 2011, «Johnny English Reborn» και συνολικά είναι η 3η ταινία του επιτυχημένου κωμικού, κατασκοπικού σινε-franchise.

Η 1η ταινία είχε κυκλοφορήσει προ περίπου 15 ετών και είχε κάνει εισπράξεις 160 εκατομμυρίων δολαρίων όσα περίπου και η συνέχεια της το 2011.  Το σενάριο υπογράφει ο William Davies ενώ ο 63χρονος σήμερα Rowan Atkinson είναι και εκ των παραγωγών. Ο Άτκινσον με μεγάλο κωμικό γκελ και απήχηση έχει παίξει και σε ταινίες όπως το «Τέσσερις γάμοι και μία κηδεία».

Σύμφωνα με το σενάριο της νέας ταινίας γίνεται μία κυβερνοεπίθεση που επιχειρεί να αποκαλύψει την ταυτότητα όλων των μυστικών πρακτόρων της Βρετανίας και η μόνη σωτηρία θα είναι ο Johnny English. Το φιλμ όπου παίζουν και οι Ben Miller, Olga Kurylenko, Jake Lacy, Adam James και η Emma Thompson στο ρόλο της πρωθυπουργού του Ηνωμένου Βασιλείου, αναμένεται να κάνει επιτυχία.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture