Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

TROLLΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

/

Αποκλειστικό (Νο 119): Οργή των κατοίκων στην οδό Θεμιστοκλέους

Αποκλειστικό (Νο 119): Οργή των κατοίκων...
Σταθόπουλος Τάσσος
[email protected]

Παιδιά ενός κατώτερου θεού

Σε διάβημα διαμαρτυρίας προς τον Δήμο Πατρέων, την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, την παλιά Νομαρχία (στην Πατρέως), την Ιερά Μητρόπολη, το Υπουργείο Συγκοινωνιών και την Unisef προέβησαν κάτοικοι της οδού Θεμιστοκλέους στην Πάτρα.

Ένα έντονο διάβημα, καθώς οι κάτοικοι στη συγκεκριμένη περιοχή είναι οργισμένοι από το γεγονός πως δεν τοποθετήθηκαν ηλεκτρικοί σηματοδότες στην οδό.

«Σε αντίθεση με τον οργασμό που παρατηρείται στις οδούς Κορίνθου, Ναυαρίνου, Μαιζώνος, Γ. Ολύμπιου, Σμύρης, Ιεροθέου κ.ά., η οδός Θεμιστοκλέους αγνοήθηκε επιδεικτικά!

Ούτε ένα φανάρι, ενώ σε όλους μα όλους τους άλλους δρόμους περιμετρικά της Θεμιστοκλέους, τοποθετήθηκαν δεκάδες φανάρια.

Και ερωτούμε: Εμείς είμαστε παιδιά ενός κατώτερου Θεού; Δεν περισσεύει ούτε ένα φαναράκι για μας;

Σας καλούμε να επανεξετάσετε το δίκαιο αίτημά μας, να σκεφτείτε πως κι εμείς δικαιούμαστε μερίδιο στον πολιτισμό, διαφορετικά επιφυλασσόμεθα παντός νόμιμου δικαιώματός μας».

 

Το κείμενο είναι troll και όπως είναι προφανές έχει χιουμοριστικό χαρακτήρα. Δείτε κι άλλα troll: Αποκλειστικό (Νο 118): Τι θα γίνει με τα γήπεδα της Πάτρας που χαρακτηρίστηκαν δασικές εκτάσεις

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Trollερά πράγματα