Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Ξεκίνησε να προβάλλεται και στην Πάτρα η ταινία «Σκοτεινές Δυνάμεις - The Darkest Minds»

Ξεκίνησε να προβάλλεται και στην Πάτρα η...

Σε σκηνοθεσία της Νοτιοκορεάτισσας Jennifer Yuh Nelson

Τρέξε. Πάλεψε. Επαναστάτησε. Ήρθε η ώρα να δείξεις τη δύναμή σου. Aυτό αναφέρει το δελτίο Τύπου της νεανικής περιπέτειας επιστημονικής φαντασίας «Σκοτεινές Δυνάμεις - The Darkest Minds» που ξεκίνησε να παίζεται από την Πέμπτη 2 Αυγούστου στους Ελληνικούς κινηματογράφους, και στην Πάτρα στα Odeon Veso Mare, σε διανομή της Odeon, παράλληλα με την έξοδο της στις ΗΠΑ.

Η 46χρονη Νοτιοκορεάτισσα σκηνοθέτιδα Jennifer Yuh Nelson που έδωσε νέα πνοή στα animation μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη το best seller βιβλίο της 31χρονης Alexandra Bracken από την Αριζόνα που καθήλωσε την Αμερική. Η Jennifer Yuh Nelson είναι γνωστή για την σκηνοθεσία της στα πολύ επιτυχημένα φιλμ ψηφιακού animation, «Kung Fu Panda 2» και  «Kung Fu Panda 3» το 2016. Παραγωγοί στο «Σκοτεινές Δυνάμεις - The Darkest Minds» είναι οι  Shawn Levy και Dan Levine.

Λίγα λόγια για την ταινία

Όταν κάποιοι έφηβοι αναπτύσσουν μυστηριωδώς ιδιαίτερα ισχυρές υπερδυνάμεις, θεωρούνται απειλή από την κυβέρνηση και τότε η κυβέρνηση αναγκάζεται να τους περιορίσει σε ειδικά στρατόπεδα. Η 16χρονη Ρούμπι, ένα κορίτσι με τις πιο ισχυρές δυνάμεις, δραπετεύει από το στρατόπεδο συγκέντρωσης και γίνεται μέλος μιας ομάδας νεαρών δραπετών που ψάχνουν για ασφαλές καταφύγιο. Σύντομα, τα μέλη της νέας αυτής «οικογένειας» αντιλαμβάνονται ότι σε έναν κόσμο όπου οι ενήλικες που έχουν την εξουσία τους έχουν προδώσει, η φυγή δεν είναι αρκετή και θα πρέπει να αντισταθούν, χρησιμοποιώντας τις δυνάμεις τους συλλογικά ώστε να πάρουν πίσω τον έλεγχο του μέλλοντός τους.

Πρωταγωνιστούν οι   Amandla Stenberg, Mandy Moore, Gwendoline Christie, Harris Dickinson, κ.α.

Το φιλμ στο metacritic συγκεντρώνει μέχρι στιγμής ποσοστό γύρω στο 50%.

Διάρκεια 105 λεπτά. Η ταινία έχει προυπολογισμό 34 εκατομμύρια δολάρια και αναμένεται να τα πάει καλά στο Αμερικάνικο box office.

Το ενδιαφέρον φιλμ μας έρχεται από τους παραγωγούς της σειράς "Stranger things" και της ταινίας "Η Άφιξη".

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture