Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

ΜΕ ΑΡΓΕΝΤΙΝΙΚΟ ΤΑΝΓΚΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ 37ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΟΥ ΟΚΠΕ- ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

ΜΕ ΑΡΓΕΝΤΙΝΙΚΟ ΤΑΝΓΚΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ 37ο ΦΕ...

Στιγμιότυπα της παράστασης Buenos Tango Romper El Piso

Το Αρχαίο Ρωμαϊκό Ωδείο πλημμύρισε από αγαπημένες μελωδίες μεγάλων Αργεντινών μαέστρων το βράδυ της Τετάρτης 1η Αυγούστου 2018, σε μία εκδήλωση που παρακολούθησαν και πολλοί μαθητές από σχολές τάνγκο της πόλης της Πάτρας. Ήταν μια συναρπαστική χορευτική παράσταση με 10 χορευτές και 7 μουσικούς επί σκηνής, της αληθινής ιστορίας του tango με την υπογραφή της διεθνούς φήμης χορεύτριας και χορογράφου Natalia Hills.

Η παράσταση χορού ήταν η εναρκτήρια του 37ου Φεστιβάλ Πάτρας – Θεσμός Αρχαίου Δράματος του Οργανισμού Καλλιτεχνικών Πολιτιστικών Εκδηλώσεων. Οι θεατές απόλαυσαν χορογραφίες γεμάτες πάθος, νοσταλγία και αισθησιασμό ταξιδεύοντας στην μαγεία του αυθεντικού Αργεντίνικου τάνγκο. Από τα μουσικά ερεθίσματα των μεταναστών και τους Αφρικανικους ρυθμούς, έως το πάθος για συντροφικότητα και έρωτα, όλα μετουσιώθηκαν επί σκηνής σε μουσική και χορό. Όταν ο έρωτας συναντά τον χορό οι χορευτές στροβιλίζονται επί σκηνής στους ρυθμούς της μαγείας και της τελειότητας του Αργεντίνικου τάνγκο.

Μετά το τέλος της παράστασης οι συντελεστές παρέμειναν για αρκετή ώρα επί σκηνής όπου και χειροκροτήθηκαν θερμά από όλους τους θεατές.

*Το 37ο Φεστιβάλ Πάτρας - Θεσμός Αρχαίου Δράματος θα συνεχιστεί στις 7 και 8 Αυγούστου 2018 με την παράσταση "Ορέστης" του Ευριπίδη από το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος στο Αρχαίο Ρωμαικό Ωδείο, στις 21.30.

Οι φωτ. είναι του Παναγιώτη Μουλίνου.

Παρών στο Αρχαίο Ωδείο ήταν ο επικεφαλής και πολιτιστικός σύμβουός του 37ου Φεστιβάλ Πάτρας Ανδρέας Α. Ανδριόπουλος. Ακόμα ανάμεσα στο κοινό ήταν και η γιατρός, μέλος του ΔΣ του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας Μαριάννα Σταματιάδου.

Το 37ο Φεστιβάλ Πάτρας τελεί υπό την αιγίδα και την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Δυτ. Ελλάδας.

Χορηγός: Dur.

Χορηγός ψηφιοποίησης:  PRINT+COPY.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture