Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Έρχεται 23 Αυγούστου στην Ελλάδα το ατμοσφαιρικό δράμα «Ανεκπλήρωτος Γάμος - On Chesil Beach»

Έρχεται 23 Αυγούστου στην Ελλάδα το ατμο...

Πρωταγωνιστεί η νεαρή ηθοποιός Σαόρσι Ρόναν

To ατμοσφαιρικό δράμα «Ανεκπλήρωτος Γάμος - On Chesil Beach» που έχει ήδη προβληθεί στο Ηνωμένο Βασίλειο από τις 18 Μαΐου 2018 και οι έως τώρα διεθνείς του εισπράξεις ανέρχονται στα 2,5 εκατομμύρια δολάρια, έρχεται στις Ελληνικές αίθουσες σε διανομή της Odeon στις 23 Αυγούστου και αναμένεται να το δούμε και στην Πάτρα, στα Odeon Veso Mare.

Στην ταινία «Ανεκπλήρωτος Γάμος» που είχε προβληθεί στο Διεθνές κινηματογραφικό Φεστιβάλ του Τορόντο, η υποψήφια για Όσκαρ Σαόρσι Ρόναν (ήταν εκπληκτική φέτος στην ταινία «Lady Bird» της Γκρέτα Γκέργουικ που την έφερε έως τα Όσκαρ) πρωταγωνιστεί σε μια τρυφερή και καθηλωτική ιστορία με φόντο την αυστηρή Βρετανία του 1960.

Λίγα λόγια για την ταινία

Βρετανία, Ιούλιος 1962. Ο Έντουαρντ και η Φλόρενς, δύο νιόπαντροι παρθένοι, φτάνουν στο ξενοδοχείο τους στην ακτή του Ντορσέτ. Καθώς ο γάμος τους υπόσχεται ένα ευτυχισμένο μέλλον, οι ίδιοι παλεύουν να καταπνίξουν τους κρυφούς τους φόβους για τη γαμήλια νύχτα που έρχεται... Σε αυτό το ξενοδοχείο με θέα την παραλία Σεσίλ, αυτοί οι φόβοι τους θα καταλήξουν σε ένα φινάλε που δεν θα περίμενε ποτέ κανείς.

Μία προσαρμογή της ομώνυμης νουβέλας του Ίαν ΜακΓιούαν, η οποία κυκλοφορεί στην Ελλάδα με τίτλο «Στην Ακτή» από τις Εκδόσεις Πατάκη. Μια ιστορία για το πώς μπορούν ολόκληρες ζωές να μεταμορφωθούν από μία χειρονομία που δεν έγινε ή μία λέξη που δεν ειπώθηκε ποτέ.

Στο φιλμ σε σκηνοθεσία Dominick Cooke, παίζουν εκτός της Saoirse Ronan, οι:

Billy Howle

Emily Watson

Anne-Marie Duff

Samuel West

Adrian Scarborough.

Διάρκεια: 110 λεπτά.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture