Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Ολοκληρώθηκε το τριήμερο εκδηλώσεων της «Πολιτιστικής Δράσης Δ.Ε. Βραχναιίκων» - ΦΩΤΟ

Ολοκληρώθηκε το τριήμερο εκδηλώσεων της ...

Με τον γενικό τίτλο «Η Γιορτή της Δράσης μας»

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το τριήμερο εκδηλώσεων της «Πολιτιστικής Δράσης Δ.Ε. Βραχναιίκων» με τον γενικό τίτλο «Η Γιορτή της Δράσης μας», το οποίο πραγματοποιήθηκε από τις 29 Ιουνίου έως την 1 Ιουλίου στο αίθριο του Παλαιού Σταθμού Ο.Σ.Ε. Βραχναιίκων με αφορμή τη λήξη των μαθημάτων των τμημάτων της.

Πρεμιέρα στις εκδηλώσεις έκαναν την Παρασκευή τα τμήματα Θεατρικού παιχνιδιού με τα παιδιά να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό πάνω στη σκηνή, υπό την καθοδήγηση πάντα της εμψυχώτριάς τους κ. Κατερίνας Παπαδοπούλου. Τα μικρότερα παιδιά μάς ταξίδεψαν στον φανταστικό κόσμο του «Μάγου του Οζ», ενώ η εφηβική ομάδα μάς μετέφερε στην «περιβόητη» Λεστινίτσα με τη γνωστή κωμωδία του Αλέκου Σακελλάριου «Η κυρά μας η μαμή»!

Το βράδυ του Σαββάτου κύλησε άκρως χορευτικά & διασκεδαστικά με ένα Latin-Tango Party στο “Yachting House” στην παραλία Βραχναιίκων! Tα μέλη των τμημάτων Latin-Tango & ο δάσκαλός τους κ. Διονύσης Βαλής παρουσίασαν όμορφες χορογραφίες & εντυπωσίασαν με τις χορευτικές τους φιγούρες, ενώ παρέσυραν και τους υπόλοιπους θαμώνες στην πίστα!

Το τριήμερο των εκδηλώσεων ολοκληρώθηκε την Κυριακή με την παρουσίαση των τμημάτων Παραδοσιακών χορών, των οποίων την επιμέλεια είχε η κ. Βίκυ Πανουτσοπούλου. Παιδιά, έφηβοι & ενήλικες ταξίδεψαν το κοινό από την Ήπειρο ως το Αιγαίο & από τα Επτάνησα ως τη Θράκη, ενώ η βραδιά έκλεισε με όλους τους χορευτές αλλά και πολλούς θεατές να χορεύουν στη σκηνή!

Παράλληλα με τις εκδηλώσεις, λειτούργησε Έκθεση Ζωγραφικής με όμορφες εικαστικές δημιουργίες των μελών του τμήματος με υπεύθυνη διδασκαλίας την κ. Βίκυ Στάμου.

Ο Σύλλογος ευχαριστεί θερμά για τη στήριξη και τη συμβολή τους στην πραγματοποίηση των παραπάνω εκδηλώσεων:

- την «Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Πατρέων – Καρναβάλι Πάτρας» και τον Διευθυντή κ. Ορέστη Σκαλτσά για την παραχώρηση των κιγκλιδωμάτων οριοθέτησης του χώρου εκδηλώσεων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture