Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Από 12 Ιουλίου 2018 στην Ελλάδα η Ιταλική κωμωδία "Βάλε τη Γιαγιά στο Ψυγείο"

Από 12 Ιουλίου 2018 στην Ελλάδα η Ιταλικ...

Αναμένεται να την δούμε και στην Πάτρα

Μία κωμωδία αλά Ιταλικά με τίτλο «Βάλε τη Γιαγιά στο Ψυγείο - Metti La Nonna in Freezer» στις 12 Ιουλίου 2018 στους Ελληνικούς κινηματογράφους σε διανομή από την εταιρεία Odeon.

Όπως χαρακτηριστικά γράφει η αφίσα της ταινίας που πιθανόν να δούμε και στην Πάτρα, «αν θέλεις να ξεφύγεις από τα προβλήματα, τότε “Βάλε τη Γιαγιά στο Ψυγείο”»

Μεταμφιέσεις, παρεξηγήσεις και έξυπνα ψέματα είναι τα βασικά συστατικά αυτής της ξεκαρδιστικής κωμωδίας που μιλά με χιούμορ για τη δυσκολία τού να «βρίσκεις λύσεις» σε περιόδους κρίσης…

Λίγα λόγια για την ταινία

Είναι αποδεκτό να κλέβουμε το κράτος όταν νιώθουμε ότι μας κλέβει κι εκείνο; Αυτό είναι το δίλλημα που αντιμετωπίζει η Κλαούντια, μια νεαρή συντηρήτρια αρχαιοτήτων που καταφέρνει να τα βγάζει πέρα χάρη στη σύνταξη της γιαγιάς της, καθώς η αρμόδια δημόσια υπηρεσία καθυστερεί να την πληρώσει. Όταν η γιαγιά της ξαφνικά εγκαταλείπει τον μάταιο τούτο κόσμο, η χρεοκοπία της χτυπάει την πόρτα, οπότε η Κλαούντια, με τη βοήθεια του προσωπικού της, «παγώνει» τη γιαγιά προκειμένου να συνεχίσει να εισπράττει τη σύνταξή της, μέχρις ότου το κράτος τής καταβάλει αυτά που της οφείλει.

Όταν η λύση για όλα τα προβλήματα της Κλαούντια αρχίζει να αχνοφαίνεται, ο Σιμόνε Ρέτσια, ο πιο άφθαρτος - και ίσως λίγο αδέξιος - αξιωματικός της αστυνομίας οικονομικού εγκλήματος, την ερωτεύεται παράφορα. Κάπου ανάμεσα σε έξυπνες παρανοήσεις, μεταμφιέσεις και παρεξηγήσεις, η ιδιαίτερη απάτη της Κλαούντια θα αρχίσει να «λιώνει» κάθε λεπτό που περνάει σαν μια γιαγιά που ξεπαγώνει στον ήλιο!

Η σκηνοθεσία είναι των Τζιανκάρλο Φοντάνα και Τζουζέπε Στάζι και παίζουν οι Φάμπιο Ντε Λουίτζι, Μίριαμ Λεόνε, Φραντσέσκο Ντι Λέβα, Λουτσία Οκόνε, κ.α.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture