Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής στην Αρχαία Ολυμπία - ΦΩΤΟ

Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής στην Αρχαί...

Μοναδικές ερμηνείες από τις χορεύτριες της σχολής «Νατάσσα Ζουμή-Αγγελακοπούλου»

Μουσικοχορευτική παράσταση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 24 Ιουνίου στο θέατρο Φλόκα στην Αρχαία Ολυμπία, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων εορτασμού της Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής στην περιοχή.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση τους:  «Η Σχολή Χορού «Νατάσσα Ζουμή-Αγγελακοπούλου» για πρώτη φορά στο μεγαλύτερο θέατρο του νομού Ηλείας, μάγεψε κάθε παρευρισκόμενο με την ευρηματική αυτή παράσταση, η οποία ήταν βασισμένη στην ιστορία του Εγωιστή Γίγαντα και της Αλίκης στη Χώρα των Θαυμάτων. Παιδιά όλων των ηλικιών απέδωσαν τα μέγιστα σε απαιτητικές χορογραφίες κλασικού μπαλέτου, σύγχρονου χορού, αλλά και modern dance theater, αποδεικνύοντας το πολύ υψηλό επίπεδο χορού της σχολής, κάτι που αναγνωρίστηκε από το κοινό που τα καταχειροκρότησε.

Η διευθύντρια της σχολής Νατάσσα Ζουμή, φανερά ενθουσιασμένη με την απόδοση των παιδιών αλλά και το γενικότερο αποτέλεσμα της εκδήλωσης, δήλωσε ότι «αυτή η παράσταση αποτελεί μια προσπάθεια οπτικοποιημένης έκφρασης της γενικότερης φιλοσοφίας της σχολής, κατά την οποία οι μαθήτριες έρχονται σε επαφή με καινούρια ερεθίσματα και το μάθημα του χορού δεν περιορίζεται στην αίθουσα διδασκαλίας και τις υποδείξεις της καθηγήτριας».

Με το πέρας των χορευτικών επιδείξεων, ο νεαρός καλλιτέχνης Γιώργος Λαγογιάννης και το ροκ συγκρότημα The Granites ερμήνευσαν στο κοινό αγαπημένα τραγούδια και έκλεισαν μουσικά μια γλυκιά και συγκινητική βραδιά».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture