Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Η πρώτη εκδήλωση του Συλλόγου «Φίλοι του Δημοτικού-Περιφερειακού Θεάτρου Πάτρας»

Η πρώτη εκδήλωση του Συλλόγου «Φίλοι του...

Δείτε ΦΩΤΟ

Την Δευτέρα 2 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε στο Αίθριο του Παλαιού Νοσοκομείου, η πρώτη εκδήλωση του Συλλόγου «Φίλοι του Δημοτικού-Περιφερειακού Θεάτρου Πάτρας».
Την Ιερά Μητρόπολη Πατρών εκπροσώπησε ο Πατήρ Περικλής Ραμισης , την Περιφέρεια ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Κωνσταντίνος Καρπέτας, παρόντες οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Ουρανία Μπιρμπα (ΡΑΠ) και ο κ. Ηλίας Γκοτσοπουλος (Νέα Πόλη) η κ. Κουμούση διευθύντρια εφορείας αρχαιοτήτων νομού Αχαΐας, ο πρώην δήμαρχος κ. Ανδρέας Καράβολας, η πρόεδρος του «Άλμα Ζωής» κ. Λιολιω Κολυπέρα και μέλη του Συλλόγου, η πρόεδρος του παραρτήματος της Αντικαρκινικής Εταιρείας Ελλάδος κ. Νατάσσα Ράγιου η κ. Σίσσυ Αυγερινού μέλος του παγκόσμιου ΔΣ του Διεθνούς Inner Wheel, οι πολιτευτές κ. Έφη Γιαννιά και κ. Έλενα Κονιδάρη , τα μέλη του Δ.Σ. του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ κ. Χαριτίνη Καρλιαύτη και κ. Ουρανία Μπίρμπα καθώς και πλήθος κόσμου .

Το κουαρτέτο του Δημοτικού Ωδείου Πατρών, άνοιξε την εκδήλωση εξαιρετικά με έργα του Μότσαρτ και Σκαλκώτα.
Η εκδήλωση σκοπό είχε την προώθηση της καλοκαιρινής παραγωγής του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ «ΟΙΔΙΠΟΥΣ Ο Μύθος της Ιστορίας του Κόσμου όπως τον είπαν οι Έλληνες», η οποία θα κάνει περιοδεία σε 27 πόλεις και αρχαία θέατρα.

Το έργο παρουσίασε ο καλλιτεχνικός Διευθυντής του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. κ. Σταύρος Τσακίρης .
Είναι όπως ανέφερε μια φιλόδοξη και δύσκολη παραγωγή, η οποία στηρίζεται στην συρραφή επτά τραγωδιών του κύκλου των Λαυδακιδών και της οποίας έχει την σύνθεση του κειμένου και την σκηνοθεσία.

Τόσο οι ηθοποιοί, όσο και οι υπόλοιποι συντελεστές, είναι καταξιωμένοι στον χώρο του θεάτρου και υπόσχονται ένα απολαυστικό αποτέλεσμα που θα παρακολουθήσουμε στο Ρωμαϊκό Ωδείο στις 18 και 19 Ιουλίου και 14 και 15 Σεπτεμβρίου.

Πιστεύω και ελπίζω ότι δεν θα χάσει κανείς την παραγωγή μας .

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture