Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Έρχεται στις 12 Ιουλίου στις Ελληνικές αίθουσες η ταινία «American Animals – Mία Αμερικάνικη Ληστεία»

Έρχεται στις 12 Ιουλίου στις Ελληνικές α...

Το φιλμ είχε εντυπωσιάσει στο Φεστιβάλ Ανεξάρτητου κινηματογράφου του Sundance στη Γιούτα

H Αμερικανικής παραγωγής ταινία με τίτλο «American Animals – Mία Αμερικάνικη Ληστεία» σε σκηνοθεσία του Μπαρτ Λέιτον που έκανε πρεμιέρα τον περασμένο Ιανουάριο στο Φεστιβάλ του Σάντανς στη Γιούτα και έκανε αίσθηση ενώ οι έως τώρα εισπράξεις της κοντεύουν τα 2,5 εκατομμύρια δολάρια, θα βγει στις Ελληνικές αίθουσες σε διανομή της Seven Films στις 12 Ιουλίου 2018 και είναι πολύ πιθανό να την δούμε και στην Πάτρα.

Κανείς δε θέλει να είναι κοινότυπος μας λέει το δελτίο Τύπου.

H αληθινή ιστορία για μια από τις πιο εξωφρενικές ληστείες στην ιστορία της Αμερικής παρουσιάζεται στην συγκεκριμένη ταινία που έχει λάβει θετικές κριτικές και έχει μέσο όρο 86% στο rotten tomatoes.

To κοινωνικοαστυνομικό φιλμ «American Animals» έχει για πρωταγωνιστές τους Evan Peters, Barry Keoghan, Blake Jenner, Jared Abrahamson, Udo Kier και Ann Dowd. Το στόρι είναι πραγματικό και αναφέρεται στην απάτη εις βάρος της βιβλιοθήκης του πανεπιστημίου Transylvania University στο Lexington, στο Kentucky το 2004.Η ταινία έκανε πρεμιέρα στις αίθουσες της Βορείου Αμερικής την 1η Ιουνίου 2018 από την εταιρεία The Orchard & MoviePass Ventures.

*Ο 25χρονος Ιρλανδός στην καταγωγή ηθοποιός Barry Keoghan είχε παίξει πέρυσι στον «Θάνατο του ιερού ελαφιού» του Γιώργου Λάνθιμου.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture