Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΟΡΚΟΛΗΣ ΚΑΙ ΣΟΦΙΑ ΜΑΝΟΥΣΑΚΗ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΟΡΚΟΛΗΣ ΚΑΙ ΣΟΦΙΑ ΜΑΝΟΥΣΑΚΗ ΕΡ...

Στο Θεατράκι μαρίνας την Πέμπτη 12 Ιουλίου

Για μια συναυλία-έκπληξη θα έρθουν στην Πάτρα ο Στέφανος Κορκολής και η ερμηνεύτρια Σοφία Μανουσάκη. Όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου, μετά την θριαμβευτική περσινή εμφάνισή του στο Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών με την Πολυφωνική Χορωδία, όπου είχαν παρουσιαστεί έργα Μίκη Θεοδωράκη, ο πιανίστας, συνθέτης και τραγουδοποιός Στέφανος Κορκολής επιστρέφει στην Πάτρα, την Πέμπτη 12 Ιουλίου 2018 στις 21.30, αυτή τη φορά για μία διαφορετική μουσική παράσταση στον ατμοσφαιρικό χώρο του μικρού Θεάτρου της μαρίνας, στην Ηρώων Πολυτεχνείου.

Ο Στέφανος Κορκολής, έχοντας και πάλι δίπλα του την «αέρινη» φωνή της Σοφίας Μανουσάκη, θα ταξιδέψει τους ακροατές στον μουσικό του κόσμο, μέσα από διαχρονικά δικά του τραγούδια που έχει αγαπήσει το κοινό («Δεν είσαι εδώ», «Θες», «Σβήσε το φεγγάρι», «Ο Άγγελος μου», «Στους πέντε ανέμους», «Σκόνη και θρύψαλα», «Σ’ έχω ερωτευτεί» και πολλά άλλα), αλλά και τραγούδια και μουσικές από το τελευταίο έργο του, όπου μελοποίησε ποιήματα του Αλεξανδρινού Κωνσταντίνου Καβάφη.

Επίσης θα ακουστούν μοναδικές ορχηστρικές συνθέσεις του, αλλά και διασκευές κλασικών τραγουδιών (Ελληνικού και ξένου ρεπερτορίου) που ο ίδιος έχει αγαπήσει, σαν να είναι δικά του!

*Στην παράσταση «Η Μουσική είναι Μία», ο Στέφανος Κορκολής καλεί το κοινό να γίνει μια παρέα, χαρίζοντάς ένα ξεχωριστό πρόγραμμα με άκρως ψυχαγωγική διάθεση. Για το λόγο αυτό άλλωστε επιλέχτηκε το θεατράκι στη μαρίνα της Πάτρας, αφού ο Στέφανος Κορκολής επιθυμεί να διαμορφώσει μια καλοκαιρινή συναυλία δίπλα στο κύμα, σε έναν ατμοσφαιρικό και ιδιαίτερο χώρο/

Συμμετέχουν:

Σοφία Μανουσάκη: τραγούδι

Βασίλης Δεφίγγος: Σαξόφωνο -φλάουτο - Κρουστά

Κωστής Πυρένης: Κιθάρα -τραγούδι

Στέφανος Κορκολής: πιάνο –τραγούδι

Εισιτήρια:

Τα εισιτήρια κοστίζουν 14 ευρώ (στην προπώληση 12 ευρώ) και διατίθενται στα εξής σημεία: Zizu - Le Patron, Το Θρανίο, Γωνιά του βιβλίου - Βιβλιοπωλεία Παπαχρίστου, Viva.gr. Media Markt.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture