Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Στις 28/6 μαζί με ΗΠΑ, στην Ελλάδα το φιλμ «Sicario: Day of the Soldado»

Στις 28/6 μαζί με ΗΠΑ, στην Ελλάδα το φι...

Με τον Μπενίτσιο Ντελ Τόρο και τον Josh Brolin

Mαζί με τις ΗΠΑ θα δούμε εδώ στην Ελλάδα, τη συνέχεια του πρώτου «Sicario», με τίτλο «Sicario: Day of the Soldado», με πρωταγωνιστές ξανά τον Μπενίτσιο Ντελ Τόρο και τον Josh Brolin.

Ο Μπρόλιν που τον είδαμε τόσο στο «Deadpool 2» όσο και στο «Avengers: Infinity War» ως ψηφιακό κακό Thanos, επιστρέφει μαζί με τον Benicio Del Toro για το νέο κεφάλαιο στην κινηματογραφική saga του Sicario. Το νέο φιλμ ανέλαβε σκηνοθετικά ο Stefano Sollima στη θέση του Καναδού Denis Villeneuve.

Η 1η ταινία είχε αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις και είχε κάνει εισπράξεις 85 εκατομμυρίων δολαρίων. Ο ομοσπονδιακός πράκτορας Matt Graver (Josh Brolin) και ο μυστηριώδης συνεργάτης του, Alejandro (Del Toro), έχουν μία νέα ριψοκίνδυνη αποστολή να φέρουν εις πέρας και να αντιμετωπίσουν το καρτέλ των ναρκωτικών στα σύνορα των ΗΠΑ.

Στην νέα ταινία παίζουν και οι Ιζαμπέλα Μόνερ, Κάθριν Κίνερ, Manuel Garcia-Rulfo και ο Τζέφρεϊ Ντόνοβαν. Όπως είπε ο Del Toro στο περιοδικό Entertainment Weekly, “οι βασικοί ήρωες της ταινίας έρχονται αντιμέτωποι με πιο δύσκολες αποφάσεις στο διάβα τους και πολύ περισσότερους και επικίνδυνους κακοποιούς”.

To φιλμ αναμένεται και στην Πάτρα.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture