Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

ΜΕ ΝΕΕΣ ΡΙΨΟΚΙΝΔΥΝΕΣ ΣΚΗΝΕΣ ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΤΟ "MISSION IMPOSSIBLE, Η ΠΤΩΣΗ"

ΜΕ ΝΕΕΣ ΡΙΨΟΚΙΝΔΥΝΕΣ ΣΚΗΝΕΣ ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΑΥΓ...

Πρωταγωνιστεί ξανά ο ατρόμητος Τομ Κρουζ, θα το δούμε και Πάτρα

Με την είδηση ότι επιστρέφει με νέο «Τοπ Γκαν», τριάντα και κάτι χρόνια μετά την 1η ταινία που έκανε μόδα τα αεροπορικά τζάκετ και τα γυαλιά ηλίου rayban, ο ατρόμητος Τομ Κρουζ μας επιφυλάσσει κατ’ αρχάς μία νέα περιπέτεια του Ethan Hunt στο απόλυτα επιτυχημένο σινε franchise του Mission Impossible. Τίτλος της ολοκαίνουργιας περιπέτειας, το τρέιλερ της οποίας ήδη παίζεται στα Odeon Veso Mare στην Ακτή Δυμαίων, στην Πάτρα είναι «Επικίνδυνη Αποστολή Fallout/Η Πτώση» σε σκηνοθεσία όπως και στην 5η ταινία όπου ο Κρουζ κρεμόταν από το πλάι ενός αεροσκάφους, του Christopher McQuarrie.

Στο νέο φιλμ που κάνει την έξοδο του στις ΗΠΑ στις 27 Ιουλίου 2018 και ένα μήνα μετά στις 30 Αυγούστου 2018 έρχεται στην Ελλάδα σε διανομή της Odeon, παίζει και πάλι η Rebecca Ferguson, ο Σάιμον Πεγκ, ο Βινγκ Ρέιμς και ο Άλεκ Μπάλντουιν ενώ έχουμε και 2 πολύ δυνατές προσθήκες, τον mr. Superman Henry Cavill και την Vanessa Kirby.

Βλέποντας το διαφημιστικό τρέιλερ μένεις με το στόμα ανοικτό καθώς ο Tom Cruise & ο σκηνοθέτης κάνουν πάλι το θαύμα τους με πολύ δύσκολες, ριψοκίνδυνες και απαιτητικές σκηνές. Μάλιστα σε μία σκηνή που ο Κρουζ πηδώντας προσγειώνεται σ’ έναν τοίχο, δεν απέφυγε τον τραυματισμό. Όσο για το τι απίθανο και εντελώς ριψοκίνδυνο επιχειρεί εδώ στο «Fallout» ο αγέραστος Αμερικανός σταρ, όπως διαβάσαμε στο περιοδικό Entertainment Weekly και είδαμε λίγο από το τρέιλερ, πέφτει απ’ ένα αεροπλάνο και κάνει skydiving ενώ σε άλλη σκηνή πιλοτάρει ελικόπτερο ενώ είναι περικυκλωμένος από άλλα ελικόπτερα.

Επίσης κάνει κι εδώ υποβρύχιες σκηνές και γενικώς φαίνεται πλέον πως κάθε νέα πρόκληση δεν φοβίζει τον Ethan Hunt – Tom Cruise. Στο νέο φιλμ υπάρχει κι ένας πιο προσωπικός τόνος στο σενάριο που αφορά στο παρελθόν του Ethan Hunt ενώ βασικός κακός είναι ο Solomon Lane του «Mission Impossible, rogue nation» του 2015 (στο ρόλο ο Βρετανός ηθοποιός Sean Harris) που επιστρέφει αναζητώντας εκδίκηση. Η 6η ταινία του Mission Impossible (η 1η πάντα με πρωταγωνιστή τον Τομ Κρουζ ήταν προ 21 ετών περίπου) είναι γεγονός και τουλάχιστον από το τρέιλερ μας κάνει να αδημονούμε.

Στο νέο φιλμ που θα προβληθεί και σε real 3d, παίζουν και οι Wes Bentley, Sian Brooke και η Angela Bassett.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture