Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Το Εκπαιδευτικό Συγκρότημα ΒΕΡΓΗ εγκαινίασε στο Αίγιο το Info Center

Το Εκπαιδευτικό Συγκρότημα ΒΕΡΓΗ εγκαινί...

Δείτε ΦΩΤΟ

Με την παρουσία του Μητροπολίτη Αιγιαλείας κ. Αμβρόσιου τελέστηκαν τα εγκαίνια του Info Center του Εκπαιδευτικού Συγκροτήματος ΒΕΡΓΗ στο Αίγιο.

 

Στο σύγχρονο κέντρο πληροφόρησης που λειτουργεί στο κέντρο της πόλης, ο γνωστός εκπαιδευτικός φορέας θα ενημερώνει για όλες τις δομές, τις υπηρεσίες και τις συνεργασίες του στους νέους και τους επαγγελματίες της ευρύτερης περιοχής. Επίσης, θα συμμετέχει ενεργά στην οικονομική και επιχειρηματική δραστηριότητα της πόλης.

 

Τα εγκαίνια τίμησαν εκπρόσωποι του Δήμου Αιγίου, του Εμπορικού Συλλόγου Αιγίου, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πατρών κ. Νικόλαος Ρουμελιώτης, ο πολιτευτής Πατρών κ. Αλέξανδρος Χρυσανθακόπουλος, εκπρόσωπος του βουλευτή κ. Ανδρέα Κατσανιώτη, οι Αιδεσιμότατοι πατέρες Νικόλαος Σκιαδαρέσης και Ερμόλαος Μασσαράς, οι ιερείς του Μητροπολιτικού ναού Παναγίας Φανερωμένης, πλήθος κόσμου από τη Πάτρα και το Αίγιο, σπουδαστές και προσωπικό του Ι.ΙΕΚ ΒΕΡΓΗ.

 

Στην εναρκτήρια Ομιλία του ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης κ. Αμβρόσιος καλωσόρισε το Εκπαιδευτικό Συγκρότημα ΒΕΡΓΗ στο Αίγιο. Η Διευθύνουσα Σύμβουλος  κα. Λέτα Βέργη τόνισε την προώθηση στην επαγγελματική αποκατάσταση των σπουδαστών κι  ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής κ. Ιωάννης Μοιραλιώτης επικεντρώθηκε στα επιτεύγματα και τις Ευρωπαϊκές συνεργασίες για συνέχιση σπουδών και εργασία στο εξωτερικό.

 

Τις ομιλίες έκλεισε ο ιδρυτής και Γενικός Διευθυντής  κ. Σπύρος Βέργης με την προσφορά πλήθους υποτροφιών για τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά.

 

Την εντυπωσιακή εκδήλωση συνόδευσε ο πλούσιος μπουφές με γευστικά εδέσματα από τους σπουδαστές του τομέα μαγειρικής υπό την καθοδήγηση των Chef/εκπαιδευτών κκ. Νίκου Στεφόπουλου, Παρασκευά Δρέ, Χριστίνα Βαρδάκη σε ένα ευχάριστο κλίμα μετά μουσικής.

 

Το Info Center του Εκπαιδευτικού Συγκροτήματος ΒΕΡΓΗ λειτουργεί καθημερινά σε ώρες καταστημάτων στη Μητροπόλεως 32 στο Αίγιο, τηλ. 26910 – 20000.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά