Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Στις 5 Ιουλίου θα δούμε στις Ελληνικές αίθουσες την ναυτική περιπέτεια «Η Μέρα της επιστροφής μου - The Mercy»

Στις 5 Ιουλίου θα δούμε στις Ελληνικές α...

Με τον Κόλιν Φερθ και την Ρέιτσελ Βάις

Στα μέσα του καλοκαιριού και πιο συγκεκριμένα στις 5 Ιουλίου 2018 θα δούμε στη χώρα μας, την ταινία «Η Μέρα της επιστροφής μου -  The Mercy», σε σκηνοθεσία του Λονδρέζου Τζέιμς Μαρς, δημιουργού της Οσκαρικής ταινίας «Η Θεωρία των πάντων» για τον Στίβεν Χόκινγκ.

Η ταινία που θα βγει σε διανομή της Σπέντζος Φιλμ (το διαφημιστικό της πόστερ ήδη φιγουράρει στις προθήκες των αιθουσών όπως του θερινού σινε Δεξαμενή στο Κολωνάκι στην Αθήνα) πρωταγωνιστούν οι βραβευμένοι με Όσκαρ Ρέιτσελ Βάις και Κόλιν Φερθ καθώς και οι Ντέιβιντ Θιούλις, Τζόναθαν Μπέιλι και Άντριαν Σίλερ.

Το 1968, ο Ντόναλντ Κρόουχερτς, ερασιτέχνης ναυτικός, ξεκινά μόνος του μια επικίνδυνη αποστολή: Να κάνει το γύρο του κόσμου με το σκάφος του στο οποίο έχει προσαρμόσει μια νέα συσκευή πλοήγησης και ένα δικό του σύστημα σταθεροποίησης. Το ταξίδι είναι δύσκολο, μοναχικό και τον φέρνει αντιμέτωπο με πολλούς κινδύνους.

Η ταινία είναι βασισμένη σε αληθινή ιστορία.

Επίσης το «The Mercy» είναι ένα από τα τελευταία φιλμ όπου έγραψε μουσική ο Ισλανδός συνθέτης Jóhann Jóhannsson που πέθανε στα 48 του χρόνια στις 9 Φεβρουαρίου του 2018.

Την ταινία αναμένεται να την δούμε και στην Πάτρα.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture