Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Φέτος, οργανώνουμε τις διακοπές μας ξεκινώντας από την οδό Ερμού, στο κέντρο της Πάτρας... Δείτε τον λόγο!

Φέτος, οργανώνουμε τις διακοπές μας ξεκι...

Αποσκευές πολύ εντυπωσιακές, αλλά και πολύ πρακτικές

Ξεκινάμε τις μικρές και μεγάλες αποδράσεις του Καλοκαιριού και εκτός από το τι θα περιέχουν οι αποσκευές μας, πλέον, μας ενδιαφέρουν πολύ και οι ίδιες οι αποσκευές... Είναι θέμα στιλ! Οι εταιρείες τα τελευταία χρόνια έχουν βάλει τα δυνατά τους και έχουν δημιουργήσει τη δική τους μόδα στον χώρο, με αποσκευές πολύ εντυπωσιακές, αλλά και πολύ πρακτικές.

Στο Brandbags, στο κέντρο της Πάτρας, που έχει συνδυάσει το όνομά του με την ποιότητα και το στιλ, βρίσκουμε πάντα ό,τι μπορεί να χρειαστούμε για το ταξίδι μας, από σακ βουαγιάζ, βαλίτσες κάθε είδους και σακίδια πλάτης, μέχρι νεσεσέρ, beauty cases και αξεσουάρ αποσκευών. Ειδικά φέτος, οι συλλογές των εταιριών είναι μοναδικές και κερδίζουν τις εντυπώσεις τόσο από άποψη design όσο και από θέμα ποιότητας.

Samsonite, American Tourister, Camel Active, Bugatti, Delsey, Mandarina Duck, National Geographic, The North Face, είναι μερικά μόνο από τα brands που μπορείτε να βρείτε στο Brandbags, ενώ το εξειδικευμένο προσωπικό του καταστήματος θα σας βοηθήσει να επιλέξετε την κατάλληλη αποσκευή ανάλογα με τις ανάγκες του ταξιδιού σας.

Επιλέξαμε και σας δείχνουμε μερικά μόνο από όσα μας τράβηξαν το βλέμμα... Τα υπόλοιπα, δείτε τα από κοντά στο κατάστημα που βρίσκεται στην οδό Ερμού 14 & επωφεληθείτε από τις χαμηλότερες τιμές που θα ισχύσουν μόνο για λίγες ημέρες!

Brandbags: Ερμού 14, Πάτρα

Δες όλα τα είδη ταξιδίου εδώ

Info:

Brandbags

Ερμού 28 & Ρ. Φεραίου 90

Τ. 2610 242 947

www.brandbags.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά