Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα: Ολοκληρώθηκε η χειμερινή κινηματογραφική σαιζόν στη 2η αίθουσα του Πάνθεον

Πάτρα: Ολοκληρώθηκε η χειμερινή κινηματο...

Ραντεβού τον προσεχή Οκτώβριο - Στις 31/5 ανοίγει το θερινό σινέ Κάστρο στο Ρίο

Ήταν μία γεμάτη χρονιά για την 2η αίθουσα του Πάνθεον αυτή που ολοκληρώθηκε την Τετάρτη 16 Μαΐου 2018. Οι σινεφίλ επέστρεψαν στην αγαπημένη αίθουσα των διακοσίων και κάτι θέσεων της οδού Δημητρίου Γούναρη στην Πάτρα και αγκάλιασαν τις περισσότερες από τις ταινίες που προβλήθηκαν, ανάμεσα τους και φιλμ των φετινών Όσκαρ όπως τα «Lady Bird» και «Να με Φωνάζεις με τ’ όνομα σου», «Εγώ, η Τόνια», "The Florida Project", κ.α.

Στη 2η αίθουσα του Πάνθεον είχαμε την περασμένη χειμερινή σαιζόν (που ήταν η 2η συνεχής χρονιά επαναλειτουργίας της αίθουσας) και επώνυμες αφίξεις όπως του διακεκριμένου σκηνοθέτη Παντελή Βούλγαρη για την προβολή του φιλμ του «Το Τελευταίο Σημείωμα» ενώ ευχάριστη έκπληξη αποτέλεσαν και πολλές από τις προβολές που έκανε ο Γυμνός Οφθαλμός του Νίκου Καββαδία που φιλοξενήθηκαν Τετάρτη βράδυ στη 2η αίθουσα του Πάνθεον όπως το «Άφτερλωβ», το τολμηρό «Του θεού η χώρα» και φυσικά η υποψήφια για Όσκαρ ταινία της 90χρονης Ανιές Βαρντά «Πρόσωπα & ιστορίες».

Η αυλαία για τη φετινή χειμερινή περίοδο έπεσε την Τετάρτη 16/5 με την ολοκλήρωση του 5ου Horrorant Film Festival «Νύχτες Τρόμου» που ήρθε από την Αθήνα (οι προβολές είχαν ξεκινήσει την Πέμπτη 10/5). Πλέον ο Παναγιώτης Κοτσαύτης  μαζί με την οικογένεια του, τους γονείς του Ειρήνη και Ανδρέα Κοτσαύτη θα μεταφέρουν για το καλοκαίρι τις δραστηριότητες τους στο μοναδικό εναπομείναν θερινό σινεμά της Πάτρας, το σινέ Κάστρο στο Ρίο, λίγο πιο κάτω από το σταθμό του τρένου, το οποίο αναμένεται ν’ ανοίξει για το φετινό καλοκαίρι την Πέμπτη 31 Μαΐου 2018 με πολλές πρώτες προβολές και πρεμιέρες αξιόλογων ταινιών.

Το Πάνθεον που ανήκει στην επιχειρηματική οικογένεια Θόδωρου και Χαράλαμπου Κρητικού (μιλώντας πάντα για τη 2η αίθουσα που λειτουργεί ως κινηματογραφική) θα ξανανοίξει τις πρώτες μέρες του Οκτωβρίου 2018 με τις πρώτες ψιχάλες και κρύα.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture