Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πύργος: "Πιο φτηνό το νερό από το γάλα"

Πύργος: "Πιο φτηνό το νερό από το γάλα"

Συλλαλητήριο κτηνοτρόφων

Την οργή και την αγανάκτηση τους στην πρακτική των κυβερνητικών πολιτικών και της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε σχέση με τον ρόλο των εταιρειών στη διαμόρφωση των τιμών των κτηνοτροφικών προϊόντων, εκδήλωσαν οι αγροκτηνοτρόφοι της Ηλείας πραγματοποιώντας χθες το πρωί μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στον Πύργο.

Όπως κατήγγειλαν οδηγούνται  στον αφανισμό εξαιτίας των εταιρειών που με εκβιαστικές τακτικές τους έχουν αναγκάσει να πωλούν το γάλα αρκετά χαμηλότερα από το κόστος παραγωγής, με αποτέλεσμα να έχουν περιέλθει σε αδιέξοδο.

Με έκδηλη την αγανάκτηση στο πρόσωπό τους, οι κτηνοτρόφοι της Ηλείας συγκεντρώθηκαν στον κόμβο της Αγίου Γεωργίου για να δώσουν το δικό τους ηχηρό μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση.. Πεπεισμένοι πλέον ότι δεν έχουν άλλη λύση πέρα από τη συντονισμένη πάλη, προανήγγειλαν και νέες πιο δυναμικές κινητοποιήσεις στο μέλλον

Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στον κόμβο της Αγίου Γεωργίου, οι  αγροκτηνοτρόφοι έχυσαν συμβολικά δεκάδες δοχεία με γάλα στο δρόμο

Στη  συνέχεια οι αγροκτηνοτρόφοι έκαναν πορεία στους δρόμους του Πύργου έως το κτήριο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, όπου στην είσοδο έχυσαν  νέα δοχεία με γάλα σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την κατάσταση που επικρατεί στον κλάδο. Η κινητοποίηση αυτή αποτελεί την αρχή μίας σειράς που έχουν προγραμματιστεί να γίνουν στα πλαίσια της άσκησης πίεσης προς την κυβέρνηση για τη στήριξη της κτηνοτροφικής παραγωγής.

 

πηγή: patrisnews.com

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις