Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Καλό το ξεκίνημα για την κωμωδία «Overboard – Ζευγάρι με το ζόρι» στις ΗΠΑ

Καλό το ξεκίνημα για την κωμωδία «Overbo...

Η ταινία με την Άννα Φάρις παίζεται και στην Πάτρα, στη Βέσο Μάρε

Καλά ξεκίνησε την πορεία του στις ΗΠΑ το κωμικό φιλμ «Overboard – Ζευγάρι με το ζόρι» που έχει σκηνοθετήσει ο Ρομπ Γκρίμπεργκ που έχει συγγράψει και το σενάριο. Πρόκειται για μία ταινία – ριμέικ αλλά έχοντας αντιστρέψει τους ρόλους της επιτυχίας του ’87 «Γυναίκα στη Θάλασσα» όπου πρωταγωνιστούσαν η Γκόλντι Χον και ο Κερτ Ράσελ.

Εδώ στο «Overboard» που παίζεται και στην Ελλάδα, και στην Πάτρα στα Odeon Entertainment στη Βέσο Μάρε από την περασμένη Πέμπτη 3 Μαΐου 2018, το έξυπνο στοιχείο είναι ότι ο κακομαθημένος είναι ένας Μεξικανός γιος μεγιστάνα των οικοδομικών υλικών  (στο ρόλο ο Eugenio Derbez που είναι και εκ των παραγωγών του φιλμ) ενώ την μητέρα 3 κοριτσιών που προσπαθεί να τα βγάλει πέρα, εργαζόμενη ως καθαρίστρια και delivery πίτσας είναι η καλή κωμική ηθοποιός Άννα Φάρις. Η Φάρις λοιπόν που έχει πάει να καθαρίσει το πολυτελές γιοτ του αλαζόνα και καλοπερασάκια Μεξικανού, μόλις μάθει ότι αυτός έπεσε από τη θαλαμηγό στη θάλασσα και έχει πάθει αμνησία θα θελήσει να τον τιμωρήσει φέρνοντας τον στο σπίτι της και λέγοντας του ότι είναι ο βιοπαλαιστής άνδρας της και πατέρας μέσω δωρητή σπέρματος των 3 κοριτσιών της.

Η ταινία δεν είναι τίποτα σπουδαίο και στο πρώτο μέρος είναι αλήθεια ότι δεν πολυγελάς αλλά όσο κυλά, έχει σημεία που βγάζει γέλιο, η Φάρις και ο Derbez ανταποκρίνονται πειστικά στους ρόλους τους ενώ το φινάλε είναι απολαυστικό. Στην ταινία παίζει και η Eva Longoria.

Στις ΗΠΑ έως και την Δευτέρα 7/5/2018, μέσα δηλαδή στο πρώτο 4ήμερο προβολής της η ταινία «Ζευγάρι με το ζόρι» παρά τον ισχυρότατο ανταγωνισμό από τους «Εκδικητές, ο πόλεμος της αιωνιότητας» που ήδη έχουν πλησιάσει παγκοσμίως σε εισπράξεις το απίστευτο νούμερο του 1 δις 198 εκατομμύρια δολάρια, έφτασε τα 16 εκατομμύρια δολάρια. Συμπαθητικά πηγαίνει και στην Πάτρα.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture